Κόσμος

Φώτης Ντούλος: Ανατροπή! Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Στην εντατική βρίσκεται ο Φώτης Ντούλος που φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο σπίτι του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό λένε τώρα τα αμερικανικά ΜΜΕ. Την είδηση του θανάτου του διέψευσε ο δικηγόρος του. Κατηγορείται για την δολοφονία της γυναίκας που αγνοείται από τον Μάιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανατροπή στην είδηση που ανέφερε ότι ο Φώτης Ντούλος αυτοκτόνησε φέρουν οι προ ολίγων λεπτών δηλώσεις του δικηγόρου του Νορμ Πάτις, ο οποίος είπε σε τοπικά Μέσα πως ο ελληνικής καταγωγής κτηματομεσίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας.

«Μου μετέφεραν πως ο κύριος Φώτης Ντούλος βρίσκεται καθ’ οδόν στο νοσοκομείο με αδύναμο σφυγμό» ανέφερε ο Νορμ Πάτις σε δημοσιογράφους.

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα για την δολοφονία της γυναίκας του, η οποία έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους new york times ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Σήμερα, Τρίτη, ο Ντούλος αναμενόταν να παραστεί σε δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυξ.

Ο μεγαλωμένος στην Ελλάδα Φώτης Ντούλος είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της κακουργηματικής ανθρωποκτονίας και της απαγωγής.

Όπως γράφει η εφημερίδα «New York Times», από την πρώτη σχεδόν στιγμή της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ στις 24 Μαΐου, οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στον εν διαστάσει σύζυγό της με τον οποίο είχε εμπλακεί σε μια επώδυνη αντιπαράθεση διαζυγίου.

Καθώς η Πολιτεία ερευνούσε, διαπιστώνοντας ότι η Ντούλου υπήρξε θύμα σοβαρής σωματικής επίθεσης, εμφανίστηκαν τα στοιχεία κατά του συζύγου της Φώτη Ντούλου. Παρακολούθησαν την ύποπτη κίνησή του μέσω αρχείων κινητής τηλεφωνίας, βρήκαν το αίμα του στο σπίτι της και ακάλυπτα βίντεο από αυτόν που έδειχναν να αδειάζει αποδεικτικά στοιχεία με ίχνη αίματος σε κάδους απορριμμάτων.

Στους επτά μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι έρευνες ο Φώτης Ντούλος συνελήφθη δύο φορές για την υπόθεση, ουδέποτε όμως κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για επίθεση κατά της Τζένιεφερ Ντούλου. Και ξαφνικά την Τρίτη εισήλθε στο σπίτι του η Αστυνομία, του έβαλε χειροπέδες και τον κατηγόρησε για τη δολοφονία της συζύγου του.

dulos

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει την σορό της Ντούλου. Στο ένταλμα σύλληψης του Φώτη Ντούλου αναφερόταν ότι «μέχρι σήμερα, δεν είναι γνωστή η τύχη της Τζένιφερ Ντούλου». Δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πώς σκοτώθηκε ή για το αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο όπλο.

Κι όμως, με τις κατηγορίες οι αξιωματούχοι έδωσαν τελικά την απάντησή τους σε μια ερώτηση που προκάλεσε ευρεία προσοχή στέλνοντας drones, ανιχνευτές σκύλους και ελικόπτερα, σε όλο το Κονέκτικατ: Τι συνέβη με την Ντούλου, μητέρα πέντε παιδιών, τις ώρες μετά που άφησε τα παιδιά της στο σχολείο;

Η Αστυνομία πιστεύει ότι της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Νιου Καναάν και την είχε δέσει με πλαστικά σχοινιά όσο ήταν ζωντανή. Η Αστυνομία φαίνεται να πιστεύει ότι το κίνητρό του ήταν οικονομικό καθώς, όπως αναφέρουν στο ένταλμα, χρωστούσε επτά εκατ. την εποχή της δολοφονίας της και πως τα παιδιά του είχαν αποταμιευτικούς λογαριασμούς πάνω από δύο εκατ. δολάρια το καθένα.

Πηγή: εθνικός κήρυκας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που «βράζει» η Γαλλία: Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους, 1.000 συλλήψεις και νέα επεισόδια - «Μαύρο» στα social media ήθελε η κυβέρνηση
Επεισόδια ξέσπασαν στο τέλος των διαδηλώσεων σε Παρίσι, Μασσαλία και Λυών - Ρίψεις μολότοφ και απάντηση της αστυνομίας με δακρυγόνα - Δύο τραυματίες
Γαλλία
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ
Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στο Ισραήλ
Η διαμαρτυρία έρχεται σαν συνέχεια της μακρόχρονης εκστρατείας για τη σύσταση ανεξάρτητης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις αποτυχίες στον τομέα της ασφάλειας που οδήγησαν στην 7η Οκτωβρίου 2023
Τελ Αβίβ
Πεδίο μάχης και τα Τίρανα: Χημικά, πύρινα οδοφράγματα και κυνηγητό γύρω από το αλβανικό υπουργείο Παιδείας
Υπό τον φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε καίρια σημεία των Τιράνων
Αλβανία