Κόσμος

Θρίλερ με αεροσκάφος της Aeroflot! Αναγκαστική προσγείωση, γιατί πήρε φωτιά ο κινητήρας

- Κύκλους πάνω από τη Ζυρίχη έκανε για 1,5 ώρα αεροπλάνο της Aeroflot που ταξίδευε για Μόσχα
- Είχε αρπάξει φωτιά ο αριστερός του κινητήρας
- Άδειασε τα καύσιμά του πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί στη Ζυρίχη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρωσικό επιβατηγό αεροπλάνο της Aeroflot, που πραγματοποιούσε το ταξίδι μεταξύ Ζυρίχης και Μόσχας πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην ελβετική πόλη, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στον κινητήρα του.

Πυροσβέστες με τα οχήματά τους, βρίσκονταν στον διάδρομο προσγείωσης περιμένοντας το αεροπλάνο. Το Airbus A321 αφού άδειασε τα καύσιμά του, επέστρεψε, σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ελβετικές πηγές, η φωτιά εκδηλώθηκε στον αριστερό κινητήρα του αεροπλάνου.

 

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από τη Ζυρίχη στις 13:41 (τοπική ώρα). Για περίπου 1,5 ώρα έκανε κύκλους στον εναέριο χώρο της Ελβετίας και σε ύψος περίπου 10 χιλιάδων ποδιών, σύμφωνα με το Flightradar.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφιαλτικές ώρες για φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ: Κατήγγειλε πως μέλη αδελφότητας την νάρκωσαν και την βίαζαν για ώρες
Έστελναν μηνύματα «είναι διαθέσιμη για σεξ» για να την βιάσουν περισσότεροι άνδρες - Αποβλήθηκαν μερικοί από τους φερόμενους ως δράστες, δεν έχει προκύψει καμία σύλληψη
Πανεπιστήμιο Κορνέλ
Ο Τραμπ βλέπει ιρανικό «δάκτυλο» για το περιστατικό στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Βρετανία – «Εγώ δεν θα τους άφηνα ελεύθερους»
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την έκπληξή του για την απελευθέρωσή της - Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι «εξετάζει πολλαπλά σενάρια» για τα κίνητρα στην υπόθεση
Ντόναλντ Τραμπ