Κόσμος

Φωτιά τώρα στις Βερσαλίες – Συναγερμός στις πυροσβεστικές δυνάμεις!

Νέος συναγερμός στη Γαλλία αυτή τη φορά για μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα περίφημα ανάκτορα στις Βερσαλίες. Οι πρώτες φλόγες που ξύπνησαν μνήμες από τον πρόσφατο εφιάλτη στην Παναγία των Παρισίων, ξεπήδησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο αποκαλύπτουν την έκταση της φωτιάς. Άγνωστα, μέχρι στιγμής, τα αίτια. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο λεπτά πριν τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στις Βερσαλίες της Γαλλίας πριν συνέλθει καλά καλά η χώρα από τον πύρινο εφιάλτη στην Παναγία των Παρισίων!

Οι πρώτες πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για μία μεγάλη πυρκαγιά στη Rue du Parc στις Βερσαλίες, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τα ανάκτορα.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό της γαλλικής πόλης.

Η αστυνομία απέκλεισε την γύρω περιοχή και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Click4more: Παναγία των Παρισίων: Εικόνα βομβαρδισμού μετά τη φωτιά – Σπαρακτική περιγραφή

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με το πώς ή από πού ξεκίνησε η φωτιά, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι εκδηλώθηκε από σταθμό αυτοκινήτων.

Καμία πληροφορία δεν έχει υπάρξει σχετικά με τραυματισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Βρετανία: Στη φυλακή Νιγηριανός για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 19χρονης – «Χόρτασες αρκετά, κάποιος όμορφος σε βίασε»
Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή κοπέλα εξήγησε την φρίκη που βίωσε στα χέρια του 24χρονου Γκιφτ Ολαντέλε, ο οποίος αφού την βίασε την απείλησε «ότι θα την βρει» αν μιλούσε στην αστυνομία
istock
Το Ισραήλ κλείνει το προξενείο της Βρετανίας στην Ιερουσαλήμ – Αντίποινα για τα μέτρα του Λονδίνου κατά ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
Η Βρετανία δεν θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στην υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συντονιστική αποστολή για τη Γάζα ενώ σε ορισμένους αιρετούς αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και σε άλλους υπηκόους θα απαγορευτεί η είσοδος στο Ισραήλ
O Gideon Saar - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ CTK via AP Images