Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Φώτης Ντούλος: Η ανάρτηση της αδερφής του στο Facebook

Φώτης Ντούλος
Πηγή φωτογραφίας Facebook Rena Kyrimi

Με μια αγαπημένη της φωτογραφία, από το άλμπουμ της ζωής του Φώτη Ντούλος, η μεγαλύτερη αδελφή του Ρένα τον αποχαιρετά, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook με τον δικό της σπαρακτικό τρόπο.

Στη φωτογραφία ο 51χρονος, που με το άναρχο φευγιό του από την ζωή, βύθισε στο πένθος την αγαπημένη του οικογένεια, βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, την οποία λάτρεψε ως δεινός και πετυχημένος σκιέρ από μικρό παιδί.

Η γνωστή αρχιτέκτονας, όπως όλα δείχνουν δεν επέλεξε τυχαία την συγκεκριμένη στιγμή του αδελφού της, καθώς θα μπορούσε να αναρτήσει μια πιο αγωνιστική φωτογραφία του, στην οποία ο Φώτης Ντούλος θα βρισκόταν πάνω στα θαλάσσια πέδιλα και θα χάριζε στους φαν του μια από τις πιο εντυπωσιακές του φιγούρες.

Αντί γι’ αυτήν επέλεξε μια πιο γαλήνια, στην οποία ο 51χρονος με άκρως σκεπτόμενο ύφος φαίνεται να “βυθίζεται” φορώντας την θαλάσσια στολή του στο απέραντο γαλάζιο.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει δεκάδες like και μηνύματα από φίλους και γνωστούς της οικογένειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι εύχονται συλλυπητήρια στη Ρένα Ντούλος και αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον 51χρονο.

Η αρχιτέκτονας μαζί με την κόρη της Αντζέλικα με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος ταξίδεψαν ως το Κονέκτικατ με σκοπό να σταθούν στο πλευρό του όσο εκείνος θα έδινε στην εντατική την μάχη για να τα κρατηθεί στη ζωή. Όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του η Ρένα Ντούλος κατέρρευσε, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει την δραματική τροπή που πήρε η ζωή του άλλοτε δυνατού αδελφού της.

Click4more: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος – Τι έγραφε

Σε μια προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον αδελφό της η Ρένα Ντούλου την 1η Ιουλίου 2019 είχε εκδώσει μια ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 61», αναφέρονταν στην υπόθεση εξαφάνισης της εν διαστάσει γυναίκας του Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ.
Στην προσπάθεια της αυτή η Ρένα Ντούλου περιέγραψε το προφίλ του αδελφού της για τον οποίο ανέφερε πως είναι ένας στοργικός πατέρας που φροντίζει τόσο για τα παιδιά του, όσο και για τους ηλικιωμένους γονείς του. «Είναι σημαντικό για μένα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία ενός ανθρώπου που είχε σκοπό της ζωής του ‘να ταξιδέψει και να γνωρίσει ανθρώπους’, ακόμα και στο στενό, οικογενειακό του περιβάλλον» έγραφε η Ρένα Ντούλου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 61».

Η κατά 13χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του Φώτη Ντούλου την ίδια περίοδο μίλησε και στην εφημερίδα «Hartford Courant» μέσω τηλεφώνου από την Ελλάδα για τον αδελφό της, επισημαίνοντας τις ανησυχίες της οικογένειας: «Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη ανησυχία για την Τζένιφερ» και προσέθεσε ότι «ελπίζω πως η αλήθεια θα λάμψει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι ο Φώτης δεν είναι αυτό που πιστεύουν ότι είναι».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις