Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φώτης Ντούλος: Η Άννα Κάρι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Φώτης Ντούλος

Δυο μέρες αφού τον βρήκαν αναίσθητο στο γκαράζ του σπιτιού του, ο Φώτης Ντούλος έφυγε από τη ζωή.
Ήταν κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του, που εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019.
Ο 52χρονος ομογενής άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο επαναλάμβανε την αθωότητα του και έστελνε μήνυμα στα παιδιά του και την σύντροφο του, Άννα Κάρι.

Μία μοναδική σχέση είχε με την τελευταία σύντροφο του, ο Φώτης Ντούλος, όπως “μαρτυρά” και το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, δύο ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ. Ο 52χρονος είχε δεσμό την συνεργάτιδα του, Άννα Κ. Κάρι, η οποία μάλιστα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε προτού αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.
“Μια νεαρή γυναίκα μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Φώτη τους τελευταίους λίγους μήνες. Κάνουν τζόκινγκ μαζί. Οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητα του”, είχε δηλώσει γείτονας του Φώτη Ντούλος στην βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”.

Click4more: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος – Τι έγραφε

Η 42χρονη μάνατζερ εθεάθη τελευταία φορά στο σπίτι του Ντούλος, λίγο πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση του στο δικαστήριο, όπου υπήρχε η εκτίμηση ότι θα ανακαλούνταν η απόφαση αποφυλάκισης του με εγγύηση και ότι θα επέστρεφε στη φυλακή. Η Κάρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 10.30 π.μ. για να κάνει διάφορες δουλειές και επιστρέφοντας βρήκε τους αστυνομικούς να πασχίζουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, έξω από το γκαράζ.
Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει πως η Άννα Κάρι είχε δώσει το ποσό των 133.000 ευρώ για την πληρωμή της εγγύησης που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο στις 9 Ιανουαρίου, ενώ φέρεται ότι είχε συμφωνήσει να αποπληρώσει σε 15 δόσεις, μέχρι τον Απρίλιο του 2021, το ποσό των 247.000 ευρώ που απέμενε για την εξασφάλιση της πιο πρόσφατης εγγύησης των 5.500.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

Η εξαφάνιση και οι κατηγορίες για δολοφονία

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, και θεωρείται πλέον νεκρή. Απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του Φώτη Ντούλος, τις οποίες όμως ο ίδιος ποτέ δεν αποδέχεται. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. Πως της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους.

Ο τραγικός επίλογος

Λίγες ώρες πριν οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια ο Φώτης Ντούλος, το παιδί με το μόνιμο χαμόγελο όπως έλεγαν οι συμμαθητές του στο Κολλέγιο, βρίσκεται αναίσθητος στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Jacobi Medical Center στο Μπρονξ, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Νορμ Πάτις. Όπως ανακοίνωσε, ο Φώτης Ντούλος έφυγε από τη ζωή στις 17:32. «Ο Φώτης Ντούλος δικάστηκε και καταδικάστηκε στο δικαστήριο της κοινής γνώμης», είπε ο Πάτις, σημειώνοντας πως «είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι δεν σκότωσε τη Τζένιφερ».

Σύμφωνα με τους New York Times, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Έλληνα ομογενή σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ο Φώτης Ντούλος επαναλάμβανε πως δεν ήταν ένοχος για το φόνο της γυναίκας του. Φέρεται μάλιστα να είχε γράψει πως οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για την αθωότητά του.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Fox News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις