Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φώτης Ντούλος: Συγκλονισμένη η αδερφή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του

Φώτης Ντούλος: Συγκλονισμένη η αδερφή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του

Σοκαρισμένη η αδελφή του Φώτη Ντούλου, Ρένα από την τραγική απόφαση του αδελφού της να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς επιτυχία, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του στο δικαστήριο, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την δολοφονία της γυναίκας του τον περασμένο Μάιο.

Το newsit.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο εκείνη με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή αρνήθηκε να προβεί στην οποιαδήποτε δήλωση “Θέλω να σεβαστείτε τον πόνο που έχουμε είναι το μοναδικό που ζητάμε”, είπε.

Σε μια προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον αδελφό της η Ρένα Ντούλου την 1η Ιουλίου 2019 είχε εκδώσει μια ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 61», αναφέρονταν στην υπόθεση εξαφάνισης της εν διαστάσει γυναίκας του Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ.

Στην προσπάθεια της αυτή η Ρένα Ντούλου περιέγραψε το προφίλ του αδελφού της για τον οποίο ανέφερε πως είναι ένας στοργικός πατέρας που φροντίζει τόσο για τα παιδιά του, όσο και για τους ηλικιωμένους γονείς του. «Είναι σημαντικό για μένα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία ενός ανθρώπου που είχε σκοπό της ζωής του ‘να ταξιδέψει και να γνωρίσει ανθρώπους’, ακόμα και στο στενό, οικογενειακό του περιβάλλον» έγραφε η Ρένα Ντούλου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox 61».

Click4More How to get away with murder με Έλληνα πρωταγωνιστή! Ο Φώτης Ντούλος, η απόπειρα αυτοκτονίας και ένα έγκλημα που παραμένει ανεξιχνίαστο

Η κατά 13χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του Φώτη Ντούλου την ίδια περίοδο μίλησε και στην εφημερίδα «Hartford Courant» μέσω τηλεφώνου από την Ελλάδα για τον αδελφό της, επισημαίνοντας τις ανησυχίες της οικογένειας: «Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη ανησυχία για την Τζένιφερ» και προσέθεσε ότι «ελπίζω πως η αλήθεια θα λάμψει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι ο Φώτης δεν είναι αυτό που πιστεύουν ότι είναι».

Φώτης Ντούλος: Η απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο

Μια ιστορία που έχει απασχολήσει πολύ την αμερικανική κοινή γνώμη πήρε νέα τροπή από το βράδυ της Τρίτης όταν ο ελληνικής καταγωγής Φώτης Ντούλος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της γυναίκας του Τζένοφερ Φάρμπερ προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου UConn στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του όπου τον βρήκαν αναίσθητο οι αρχές. Είναι σε ειδικό θάλαμο οξυγόνου.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή κάνοντάς του μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή επί περίπου 10 λεπτά. Πιθανότατα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ένα από το ακίνητά του που χρησιμοποίησε για την εγγύηση των 6 εκατομμυρίων που είχε ζητηθεί από το δικαστήριο κατασχέθηκε. Συνολικά ο Ντούλος χρησιμοποίησε 6 ακίνητα ως εγγύηση για να μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Όμως η κατάσχεση του ενός σήμανε συναγερμό και έτσι είχε κληθεί πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης. Τώρα, μετά από αυτό που έγινε, η ακρόαση του δικαστηρίου θα ξαναγίνει σήμερα και δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του.

Click4More Φώτης Ντούλος: Ανατροπή! Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Η σύζυγός του η 50χρονη Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος, εξαφανίστηκε τον Μαϊο του 2019 στο Νιου Κανάαν του Κονέντικατ λίγο μετά αφού είχε αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολλυ μακριά από το σπίτι τους. Όμως, εκείνη από τότε αγνοείται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι νεκρή.

Την περίοδο της εξαφάνισής της ήταν στα μαχαίρια με τον σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της το 2017 παίρνοντας και τα παιδιά και είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Είχε μάλιστα καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι φοβόταν ότι θα πάθει κάτι κακό, σύμφωνα με το CNN.

«Ξέρω ότι η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσα θα τον εξαγριώσει. Ξέρω ότι θα υπάρξουν αντίποινα και θα μου κάνει κακό με κάποιον τρόπο», φέρεται να είχε πει σύμφωνα με έγγραφα που υπάρχουν.

Ο ίδιος ο Ντούλος είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο. Τόσο ο ίδιος όσο και η φίλη του Μισέλ Τροκόνις συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2019 για παραποίηση ή δημιουργία πλαστών στοιχείων όταν οι ερευνητές βρήκαν ίχνη αίματος και στοιχεία που έδειχναν ότι κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος.

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν κάποιον ο οποίος έμοιαζε με τον Ντούλος να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να βάζει διάφορες τσάντες σε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του Χάρτφορντ. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μετά από έρευνες ρούχα και άλλα αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ επάνω.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις