Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φώτης Ντούλος: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κονέκτικατ

Φώτης Ντούλος

Νεκρός έχει βρεθεί στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ ο Φώτης Ντούλος σύμφωνα με τους new york times.
Είχε συλληφθεί στις αρχές του χρόνου για την δολοφονία της γυναίκας του.
Τον αναζητούσαν οι αρχές γιατί δεν έδωσε το παρών σε σημερινό δικαστήριο.
Όλο το χρονικό της υπόθεσης.

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα για την δολοφονία της γυναίκας του, η οποία έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους new york times ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και είναι νεκρός καθώς οι προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες.

Σήμερα, Τρίτη, ο Ντούλος αναμενόταν να παραστεί σε δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυξ.

Ο μεγαλωμένος στην Ελλάδα Φώτης Ντούλος είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της κακουργηματικής ανθρωποκτονίας και της απαγωγής.

Όπως γράφει η εφημερίδα «New York Times», από την πρώτη σχεδόν στιγμή της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ στις 24 Μαΐου, οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στον εν διαστάσει σύζυγό της με τον οποίο είχε εμπλακεί σε μια επώδυνη αντιπαράθεση διαζυγίου.

Καθώς η Πολιτεία ερευνούσε, διαπιστώνοντας ότι η Ντούλου υπήρξε θύμα σοβαρής σωματικής επίθεσης, εμφανίστηκαν τα στοιχεία κατά του συζύγου της Φώτη Ντούλου. Παρακολούθησαν την ύποπτη κίνησή του μέσω αρχείων κινητής τηλεφωνίας, βρήκαν το αίμα του στο σπίτι της και ακάλυπτα βίντεο από αυτόν που έδειχναν να αδειάζει αποδεικτικά στοιχεία με ίχνη αίματος σε κάδους απορριμμάτων.

Στους επτά μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι έρευνες ο Φώτης Ντούλος συνελήφθη δύο φορές για την υπόθεση, ουδέποτε όμως κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για επίθεση κατά της Τζένιεφερ Ντούλου. Και ξαφνικά την Τρίτη εισήλθε στο σπίτι του η Αστυνομία, του έβαλε χειροπέδες και τον κατηγόρησε για τη δολοφονία της συζύγου του.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει την σορό της Ντούλου. Στο ένταλμα σύλληψης του Φώτη Ντούλου αναφερόταν ότι «μέχρι σήμερα, δεν είναι γνωστή η τύχη της Τζένιφερ Ντούλου». Δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πώς σκοτώθηκε ή για το αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο όπλο.

Κι όμως, με τις κατηγορίες οι αξιωματούχοι έδωσαν τελικά την απάντησή τους σε μια ερώτηση που προκάλεσε ευρεία προσοχή στέλνοντας drones, ανιχνευτές σκύλους και ελικόπτερα, σε όλο το Κονέκτικατ: Τι συνέβη με την Ντούλου, μητέρα πέντε παιδιών, τις ώρες μετά που άφησε τα παιδιά της στο σχολείο;

Η Αστυνομία πιστεύει ότι της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Νιου Καναάν και την είχε δέσει με πλαστικά σχοινιά όσο ήταν ζωντανή. Η Αστυνομία φαίνεται να πιστεύει ότι το κίνητρό του ήταν οικονομικό καθώς, όπως αναφέρουν στο ένταλμα, χρωστούσε επτά εκατ. την εποχή της δολοφονίας της και πως τα παιδιά του είχαν αποταμιευτικούς λογαριασμούς πάνω από δύο εκατ. δολάρια το καθένα.

Πηγή: εθνικός κήρυκας, new york times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις