Κόσμος

Φοβερό τροχαίο σε σήραγγα στις Άλπεις – Ξύπνησαν μνήμες της τραγωδίας του 2001!

H οδική σήραγγα Γκοτάρ κάτω από τις Άλπεις στην Ελβετία έκλεισε μετά τη σύγκρουση ενός φορτηγού με επιβατικό αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές σε έναν πολύ σημαντικό οδικό άξονα.

Η αστυνομία στο καντόνι Ούρι ανακοίνωσε πως τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στη μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε στη σήραγγα, μήκους 16,9 χιλιομέτρων, που αποτελεί τον κύριο άξονα από τον βορρά προς τον νότο της Ευρώπης και αντιστρόφως.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας πέρασε για άγνωστους λόγους στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό γύρω στις 09:15 τοπική ώρα (10:15 ώρα Ελλάδας).

Η σήραγγα θα παραμείνει κλειστή ενόσω τα συνεργεία θα επισκευάζουν τις ζημιές.

Τον Οκτώβριο του 2001, μετωπική σύγκρουση δύο φορτηγών στη σήραγγα προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έντεκα άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση στην Κωνσταντινούπολη - Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση οι γονείς τους
Η οικογένεια που καταγόταν από την Γερμανία έπαθε τροφική δηλητηρίαση πιθανώς από μύδια που αγόρασαν από έναν πλανόδιο πωλητή και γεμιστές πατάτες, γνωστές ως «kumpir»
μύδια
Ο Βασιλιάς Κάρολος γίνεται 77 ετών και γιορτάζει σημαντικές νίκες κόντρα στα σκάνδαλα, στον καρκίνο και στις χαμηλές προσδοκίες
Από τον επιδέξιο χειρισμό του Τραμπ, στην ιστορική προσευχή με τον Πάπα στο Βατικανό, ο Βρετανός Βασιλιάς απέδειξε τις πολιτικές του ικανότητες
Ο Βασιλιάς Κάρολος
Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σανάε Τακαΐτσι, κοιμάται μόνο 2 ώρες καθημερινά - Ανησυχίες για την «κουλτούρα» υπερβολικής εργασίας
Η ίδια μάλιστα είχε πει την χαρακτηριστική φράση «Θα δουλεύω, θα δουλεύω, θα δουλεύω, θα δουλεύω και θα δουλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω»
Σανάε Τακαίτσι