Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φόβοι για 21χρονη! Δραματική έκκληση του πατέρα – «Sophie γύρνα σπίτι»

Φόβοι για 21χρονη! Δραματική έκκληση του πατέρα – «Sophie γύρνα σπίτι»

Εντείνονται οι φόβοι για την τύχη της 21χρονης Sophie Smith που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Norfolk μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Sophie Smith απηύθυνε δραματική έκκληση για να γυρίσει σπίτι. Αυτό τη στιγμή που οι αρχές ανέκτησαν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας να τρέχει προς τη θάλασσα.

Ο Martin Knowles αρνείται να εγκαταλείψει την ελπίδα ότι η Sophie του θα βρεθεί ζωντανή. Είχε εγκαταλείψει το παραθαλάσσιο σπίτι της τη μέρα μετά τα Χριστούγεννα φορώντας μόνο σορτς και φανελάκι.

“Sophie μου γύρνα σπίτι σε παρακαλώ. Θέλουμε να σε αγκαλιάσουμε. Μην ανησυχείς για τίποτα. Μόνο γύρνα σπίτι. Η μαμά σε αγαπάει, εγώ σε αγαπώ. Όλοι σου οι φίλοι σε θέλουν πίσω. Θέλουμε μόνο να σου πούμε πόσο πολύ σε αγαπάμε” ήταν το τηλεοπτικό μήνυμα του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας.

Εξανεμίζονται οι ελπίδες

Η αστυνομία παραδέχεται ότι οι ελπίδες να βρεθεί η Sophie ζωντανή εξανεμίζονται. Οι προγραμματισμένες έρευνες για σήμερα στη θάλασσα, τις παραλίες και το δάσος γύρω από το Great Yarmouth χρειάστηκε να σταματήσουν λόγω κακοκαιρίας.

Δεκάδες εθελοντές είχαν συγκεντρωθεί για να ψάξουν την 21χρονη φοιτήτρια. Η Emma Gallagher που συντόνιζε την προσπάθεια των εθελοντών ανακοίνωσε ότι οι καιρικές συνθήκες σταμάτησαν τις προσπάθειές τους.

Ο πατέρας της Sophie παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα η κόρη του περνούσε λίγο δύσκολα. Ανέφερε ωστόσο ότι ήταν μια ευτυχισμένη, γεμάτη ζωή και πολύ δημοφιλής κοπέλα που ήταν αρεστή σε πολλούς ανθρώπους. “Δεν έχουμε εγκαταλείψει την ελπίδα. Εξακολουθούμε να προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η Sophie θα γυρίσει σπίτι για να την αγκαλιάσουμε ξανά και να της πούμε πόσο πολύ την αγαπάμε”.

Οι αρχές βρήκαν υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας που φέρεται να δείχνει την 21χρονη φοιτήτρια να τρέχει προς τη θάλασσα της πρώτες πρωινές ώρες της Boxing Day. Με τις έρευνες για την 21χρονη να συνεχίζονται για τέταρτη μέρα, ο επικεφαλής των ερευνών εκτιμά ότι η έτρεξε στο νερό αφού ανοίχτηκε στη μητέρα της για τις καταθλιπτικές της σκέψεις.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις