Κόσμος

Φρίκη! Πέταξε τραυματισμένο σκυλί στο σκουπιδιάρικο (ΦΩΤΟ)

Οργή προκαλούν οι φωτογραφίες σκουπιδιάρη να σέρνει τραυματισμένο σκυλί και να το πετά στο σκουπιδιάρικο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 35χρονος Jadson James Franca απαθανατίστηκε από σοκαρισμένους κατοίκους στο Presidente Figueiredo στη βόρεια Βραζιλία να χτυπά το αδέσποτο σκυλί.

Ενώ οι συνάλελφοί του τον κοιτούσαν, έσυρε το τρομοκρατημένο σκυλί κατά μήκος του πεζοδρομίου και το πέταξε στον μηχανισμό συμπίεσης του οχήματος συλλογής.

Οι φρικτές εικόνες προκάλεσαν την οργή του κόσμου όταν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, με τον δήμαρχο Neilson da Cruz να δηλώνει πως απολύθηκε και πως κινδυνεύει με πρόστιμο η εταιρεία συλλογής απορριμάτων ViaLimpa.

Επέκρινε επίσης τη στάση εκείνων που κατέγραψαν το φρικτό περιστατικό αντί να προσπαθήσουν να το αποτρέψουν.

“Αυτοί οι άνθρωποι είναι περισσότερο απασχολημένοι με το να καταγράφουν τέτοια περιστατικά παρά με το να προσπαθούν να σώσουν τα ζώα. Είναι παράλογο”.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως πέταξε το σκυλί ως μια πράξη καλοσύνης επειδή υπέφερε σε μεγάλο βαθμό και έπρεπε να θυσιαστεί.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ: Χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα», ξέσπασε πυρκαγιά
Τα πλοία που διασχίζουν το στενό μπαίνουν συχνά στο στόχαστρο πληγμάτων αφότου ξέσπασε την 28η Φεβρουαρίου ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν
Στενά του Ορμούζ
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην περιοχή μας η Ιστορία ξαναγράφεται – Σπάσαμε τη σκουριασμένη κλειδαριά του Βυζαντίου
«Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του για την 955η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ κατά των Βυζαντινών
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
6