Κόσμος

Φρίκη! 14χρονος γιος αστυνομικού εκτέλεσε δυο συμμαθητές του

Ένας έφηβος άνοιξε σήμερα πυρ εναντίον μαθητών στο σχολείο του στην πολιτεία Γκοϊάς, κοντά στην Μπραζίλια, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τουλάχιστον 2 ανθρώπους και να τραυματίσει τέσσερις, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο δράστης ήταν ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τη σήμανση. «Φοιτούσε στο σχολείο και συνελήφθη» διευκρίνισαν οι πυροσβέστες της πόλης Γκοϊάνια, που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της χώρας.

Τι συνέβη

Νωρίς το μεσημέρι τοπική ώρα, «ένας μαθητής του σχολείου άρχισε να πυροβολεί με ένα περίστροφο σε μια αίθουσα του σχολείου. Δυστυχώς, έξι άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, ο θάνατος δύο εξ αυτών ήταν ακαριαίος» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο TV Globo.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο 14χρονος ήταν γιος ενός αστυνομικού και ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ανήκε σε στέλεχος των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Αντιφατικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με την ηλικία των θυμάτων στο ιδιωτικό αυτό σχολείο. Αρχικά οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι τα παιδιά που σκοτώθηκαν η τραυματίστηκαν ήταν ηλικίας «12-13 ετών», ωστόσο η αστυνομία έκανε γνωστό αργότερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η ηλικία των θυμάτων είναι μεταξύ «11 έως 16 ετών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών δεν θα αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμετέχοντες και το περιεχόμενο των συνομιλιών για λόγους εμπιστευτικότητας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Ιράν
«Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: «Ανάσες δροσιές» από τα 40άρια αναζητούν οι Γάλλοι – Ακραία ζέστη σε Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία
Γάλλοι και τουρίστες βουτούν στον Σηκουάνα μήπως και δροσιστούν - Μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ακραίο επεισόδιο ζέστης που θα σαρώνει τη δυτική - κεντρική Ευρώπη μέχρι την επόμενη εβδομάδα
REUTERS
8