Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στο Magaluf

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στο Magaluf

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τριών αντρών έζησε 19χρονη Βρετανίδα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στο Magaluf.

Η 19χρονη από τη Σκωτία δήλωσε στις αρχές ότι δέχτηκε επίθεση στην παραλία μπροστά από το Punta Ballena. Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του τουριστικού θερέτρου στην Ισπανία.

Βρέθηκε γυμνή να κλαίει στην παραλία στο Magaluf και έδειξε τη φωτογραφία ενός εκ των τριών αντρών που έβγαλε με το κινητό της.

“Είχε μια φωτογραφία ενός εκ των αντρών που ισχυρίζεται ότι τη βίασαν και διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς πως μπορεί να τους αναγνωρίσει”, τόνισε εκπρόσωπος των αρχών.

Η 19χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, πήγε στην παραλία με έναν από τους άντρες. Όταν έφτασαν στην παραλία τους περίμεναν δύο φίλοι του. Ούρλιαζε για βοήθεια ενώ δεχόταν επίθεση από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί της Κυριακής αλλά δεν πήγε κανείς.

Οι αρχές αναζητούν τώρα μάρτυρες χωρίς ωστόσο να έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε συλλήψεις. Εξετάζουν τα ρούχα της 19χρονης για ίχνη DNA εν μέσω φόβων ότι οι δράστες έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί.

Τη βίαζαν μπροστά στο αγόρι της

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες αφότου μια 26χρονη Πολωνή τουρίστρια βιάστηκε από συμμορία ενώ έκανε διακοπές στο Rimini στην Ιταλία. Το αγόρι της ξυλοκοπήθηκε, ενώ τον ανάγκασαν να βλέπει να τη βιάζουν.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις