Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φρίκη στην Ιαπωνία: Πατέρας πυρπόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του

Ιαπωνία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία η είδηση πως ένας πατέρας έβαλε φωτιά και σκότωσε τη γυναίκα και τα πέντε παιδιά του! Το ένα από τα παιδιά, είχε μαχαιρωθεί!

Η υπόθεση σοκάρει την Ιαπωνία. Ο δράστης έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας και παγίδευσε την οικογένειά του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τους τέσσερις γιους του και μαχαίρωσε την κόρη του.

Η αστυνομία ανακάλυψε πέντε πτώματα μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στην πόλη Χιτάτσι, περίπου 100 χλμ. βόρεια του Τόκιο, μετά την κατάσβεση της φωτιάς νωρίς το πρωί της Παρασκευής (06.10.2017), μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Η γυναίκα και τέσσερα αγόρια βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου ενός τριώροφου κτιρίου. Ένα κοριτσάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο αλλά ζωντανό.

Το παιδί, το οποίο βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, τα παιδιά ήταν μεταξύ τριών και έντεκα ετών.

Ο δράστης που σύμφωνα με το Associated Press ονομάζεται Hirobumi Komatsu και είναι 32 ετών. Παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το φονικό.

Ο ιαπωνικός τύπος αναφέρει ότι το κοριτσάκι ήταν 11 ετών και τα αδερφάκια της από 3 έως 6 χρόνων.

Ένας άνδρας περίπου τριάντα ετών δήλωσε στις αρχές ότι έβαλε φωτιά στο ακίνητο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία τις οποίες δεν κατονόμασε. Σύμφωνα με τον Τύπο, πρόκειται για τον πατέρα των πέντε παιδιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Washington Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις