Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε ζωντανό [pics, vids]

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 29χρονος οδηγός λεωφορείου Manmeet Alisher. Ένας από τους επιβάτες τον περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά.

Οι αρχές στο Brisbane συνέλαβαν τον 48χρονο, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν εμφανή κίνητρα για τη φριχτή δολοφονία. Το λεωφορείο βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στη Moorooka όταν στις 9 το πρωί ο 29χρονος οδηγός σταμάτησε σε στάση να πάρει 3 ακόμα επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο 48χρονος δολοφόνος του.

Ένας οδηγός ταξί κατάφερε να ανοίξει την πίσω πόρτα του λεωφορείου για να καταφέρουν να βγουν οι 6 τρομοκρατημένοι επιβάτες, μεταξύ των οοποίων και 3 παιδιά, από την πύρινη κόλαση. Μετά την έκρηξη στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου, ο οδηγός ταξί δήλωσε πως είδε τον 29χρονο οδηγό να τρέχει έξω με τις φλόγες να τον έχουν καλύψει από την κορυφή ως τα νύχια.

“Οι επιβάτες χτυπούσαν το παράθυρο και μου φώναζαν να τους ανοίξω”, δήλωσε ο Aguek Nyok. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ανοίξουν την πόρτα, καθώς το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου είχε τυλιχθεί στις φλόγες. “Ακόμα και όταν άνοιξε η πόρτα ήταν απίστευτα η θερμότητα εκεί μέσα”. Ο δράστης, όπως δήλωσε, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε από το λεωφορείο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα και φαινόταν κλονισμένος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε