Κόσμος

Φρικτό δυστύχημα στη Βραζιλία – 10 νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου από γέφυρα

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από ύψος 15 μέτρων, από μια οδογέφυρα στη Βραζιλία, ανακοίνωσαν οι πυροσβέστες.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στην κοινότητα Ζουάο Μονλεβάντε, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις (νοτιοανατολικά). Το λεωφορείο έπεσε από μια οδογέφυρα που ονομάζεται “Ponte Torta”.

«Ο προσωρινός απολογισμός είναι 10 νεκροί και 30 τραυματίες», ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος τύπου των πυροσβεστών στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Brasil.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τις αρχές.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική υπηρεσία διακρίνεται το βαρύ όχημα να έχει διαλυθεί, μετά την πτώση του σε μία χαράδρα.

Η διάσωση των τραυματιών έγινε με τη συνδρομή ελικοπτέρου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ