Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φριχτός θάνατος για 18χρονο! Καρχαρίας τίγρης του έκοψε το πέος και το πόδι

Φριχτός θάνατος για 18χρονο! Καρχαρίας τίγρης του έκοψε το πέος και το πόδι

Λίγες ώρες μετά την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία τίγρη ο 18χρονος Jose Ernestor da Silva άφησε την τελευταία του πνοή.

O Jose Ernestor da Silva κολυμπούσε το απόγευμα της Κυριακής κοντά στην παραλία Piedade, στη βορειοανατολική ακτή της Βραζιλίας, όταν του επιτέθηκε καρχαρίας τίγρης και το έκοψε το πέος και το πόδι.

Στιγμές νωρίτερα οι ναυαγοσώστες του έλεγαν να πλησιάσει στην ακτή. Μετά την επίθεση, οι γιατροί προσπάθησαν να του σώσουν τη ζωή. Ακρωτηρίασαν το πόδι του και ένωσαν τα γεννητικά του όργανα σε ένα χειρουργείο τριών ωρών.

Προσπαθούσαν να σταματήσουν την απώλεια αίματος, αλλά ο 18χρονος που υπέστη δύο καρδιακές προσβολές μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.

Του είχαν απαγορεύσει να πάει στην παραλία

Η μητέρα του του είχε απαγορεύσει να πάει στην παραλία μετά την επίθεση καρχαρία τον Απρίλιο. Τότε ένας τουρίστας ακρωτηριάστηκε στο ένα χέρι και το ένα πόδι.

Περαστικός κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που οι λουόμενοι τράβηξαν τον Jose από τη θάλασσα πριν φτάσουν τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης.

“Έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και με έναν εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό. Μετά τη χειρουργική επέμβαση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχασε πολύ αίμα που αντικαταστάθηκε, αλλά υπέστη σοκ και πέθανε” δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις