Κόσμος

Φυγάς γκάνγκστερ ντρόπιασε ξανά τις αρχές – Selfies έξω από το αρχηγείο

Μια ακόμα φορά που ο 34χρονος καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών Sam Walker ντρόπιασε τις αρχές μπαίνοντας κρυφά στο Ηνωμένο Βασίλειο και βγάζοντας selfies έξω από το αρχηγείο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Sam Walker είχε γίνει πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα αφού καυχιόταν στην κάμερα για τη βήμα-βήμα διαφυγή του από τη χώρα. Επέστρεψε κρυφά στο Ηνωμένο Βασίλειο και έβγαζε selfies έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Ο 34χρονος από το Λίβερπουλ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Αγγλία και πέρασε τη νύχτα σε ένα πολυτελές δωμάτιο του Hilton με θέα την έδρα της αστυνομίας του Merseyside. Αυτό αποκαλύφθηκε από ένα ακόμα βήμα-βήμα βίντεο που ανέβασε στις 15 Ιουλίου.

Τον Sam Walker βαραίνουν πάνω από 100 αδικήματα. Καταζητείται επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για οδήγηση χωρίς άδεια. Ανέβασε βίντεο στο facebook όταν έφτασαν αστυνομικοί στο διαμέρισμά του. Εκείνος έφτασε αφού έφυγαν οι αστυνομικοί.

“Τι θα έκαναν αν ήξεραν ότι ήμουν εδώ;” διερωτήθηκε στο βίντεο. Είχε καταδικαστεί το 2008 για τη συμμετοχή του σε συμμορία ναρκωτικών. Οι αρχές είχαν κατασχέσει ναρκωτικά 12 εκατομμυρίων λιρών, πολυτελή αυτοκίνητα και κοσμήματα. Ο Sam Walker έβγαζε 2.500 λίρες την ημέρα.

Έχει επίσης αρκετές καταδίκες για αδικήματα οδήγησης και για πλαστά χαρτονομίσματα. Ήταν πέρυσι που τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για Ντουμπάι μετά από καβγά του σε μπαρ. Ο Walker οργάνωσε την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Σιέρα Λεόνε όπου θεωρείται ήρωας από τους ντόπιους για το φιλανθρωπικό του έργο. Τον επαινούσαν γιατί πλήρωνε δωμάτια ξενοδοχείων στο Λίβερπουλ για να μένουν άστεγοι.

Ντρόπιασε ξανά την αστυνομία

“Εδώ είναι το βίντεο της επιστροφής μου από τη Σιέρα Λεόνε τη στιγμή που οι αστυνομικοί έλεγαν ότι θα με συλλάβουν στην επιστροφή μου” καυχήθηκε ο φυγάς στους φίλους του στο facebook. “Η αστυνομία προσπάθησε να με βάλει πίσω στη φυλακή. Προσπάθησε να με εμποδίσει να γυρίσω στην Αφρική να βοηθήσω ανθρώπους με ψεύτικες κατηγορίες και είπε ότι θα με συνελάμβανε με την επιστροφή μου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για αυτό το έκανα. Συγγνώμη που δεν είχατε την ευκαιρία. Συνεχίστε να κάνετε έφοδο στο διαμέρισμά μου και θα συνεχίσω να ανεβάζω βίντεο και να δείχνω πόσο χάλια είστε σαν αστυνομική δύναμη και κυβέρνηση. Πιάστε με αν μπορείτε” είπε χαμογελώντας στην κάμερα έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας όπου πόζαρε για selfies.

Οι φίλοι του λένε πως ξέρει ότι έγινε μεγαλύτερος στόχος από την ντροπιασμένη αστυνομία. Ήταν όμως αποφασισμένος να γυρίσει για να δει τον γιο του. “Ο Sam έκανε έναν βήμα-βήμα οδηγό πώς να βγεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αν σε ψάχνουν οι αρχές. Οπότε ήταν το σωστό να κάνει και το βήμα-βήμα βίντεο για το πώς να μπεις ξανά” δήλωσε φίλος του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους που ανετράπη στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μια μητέρα και το μωρό της
Ο 46χρονος από το Ελ Σαλβαδόρ είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ, δεν είχε άδεια ενώ το σκάφος ήταν υπερφορτωμένο, καθώς υπήρχαν 14 επιβαίνοντες αντί για 10 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο
Ο καπετάνιος Μανουέλ Χερνάντες αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατο δύο ατόμων σε ατύχημα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης
ΗΠΑ: Παρίστανε την μπέιμπι σίτερ στο Facebook και απήγαγε δύο ανήλικα κορίτσια – Το συγκλονιστικό βίντεο από την σύλληψή της
Η 42χρονη είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για απαγωγή και στο παρελθόν - Οι αρχές την εντόπισαν μέσα σε βανάκι μαζί με τα παιδιά τα οποία επέστρεψαν στην μητέρα τους
ΗΠΑ: Παρίστανε την μπέιμπι σίτερ στο Facebook και απήγαγε δύο ανήλικα κορίτσια – Το συγκλονιστικό βίντεο από την σύλληψή της
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ αγόρασε γοτθικό κάστρο κοντά στα κεντρικά γραφεία της Meta στην Ιρλανδία
Πρόκειται για κάστρο σε οικόπεδο 400 στρεμμάτων δίπλα στο ποτάμι - Ο Ζάκερμπεργκ και η Τσαν αναμένεται να συνεχίσουν να ζουν στις ΗΠΑ και να χρησιμοποιούν το κάστρο όταν επισκέπτονται την Ιρλανδία
Μαρκ Ζάκερμπεργκ
Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους Ισραηλινούς εποίκους στην Δυτική Όχθη με την Βιβλική εντολή «Ου κλέψεις»
Οι Ισραηλινοί έποικοι άρχισαν να περικυκλώνουν σπίτια στην Κούσρα στις 9 Αυγούστου, ως προσπάθεια κατάσχεσης ιδιωτικής παλαιστινιακής γης, σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Δυτική Όχθη