Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φυγάς γκάνγκστερ ντρόπιασε ξανά τις αρχές – Selfies έξω από το αρχηγείο

Φυγάς γκάνγκστερ ντρόπιασε ξανά τις αρχές – Selfies έξω από το αρχηγείο

Μια ακόμα φορά που ο 34χρονος καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών Sam Walker ντρόπιασε τις αρχές μπαίνοντας κρυφά στο Ηνωμένο Βασίλειο και βγάζοντας selfies έξω από το αρχηγείο.

Ο Sam Walker είχε γίνει πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα αφού καυχιόταν στην κάμερα για τη βήμα-βήμα διαφυγή του από τη χώρα. Επέστρεψε κρυφά στο Ηνωμένο Βασίλειο και έβγαζε selfies έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Ο 34χρονος από το Λίβερπουλ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Αγγλία και πέρασε τη νύχτα σε ένα πολυτελές δωμάτιο του Hilton με θέα την έδρα της αστυνομίας του Merseyside. Αυτό αποκαλύφθηκε από ένα ακόμα βήμα-βήμα βίντεο που ανέβασε στις 15 Ιουλίου.

Τον Sam Walker βαραίνουν πάνω από 100 αδικήματα. Καταζητείται επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για οδήγηση χωρίς άδεια. Ανέβασε βίντεο στο facebook όταν έφτασαν αστυνομικοί στο διαμέρισμά του. Εκείνος έφτασε αφού έφυγαν οι αστυνομικοί.

“Τι θα έκαναν αν ήξεραν ότι ήμουν εδώ;” διερωτήθηκε στο βίντεο. Είχε καταδικαστεί το 2008 για τη συμμετοχή του σε συμμορία ναρκωτικών. Οι αρχές είχαν κατασχέσει ναρκωτικά 12 εκατομμυρίων λιρών, πολυτελή αυτοκίνητα και κοσμήματα. Ο Sam Walker έβγαζε 2.500 λίρες την ημέρα.

Έχει επίσης αρκετές καταδίκες για αδικήματα οδήγησης και για πλαστά χαρτονομίσματα. Ήταν πέρυσι που τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για Ντουμπάι μετά από καβγά του σε μπαρ. Ο Walker οργάνωσε την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Σιέρα Λεόνε όπου θεωρείται ήρωας από τους ντόπιους για το φιλανθρωπικό του έργο. Τον επαινούσαν γιατί πλήρωνε δωμάτια ξενοδοχείων στο Λίβερπουλ για να μένουν άστεγοι.

Ντρόπιασε ξανά την αστυνομία

“Εδώ είναι το βίντεο της επιστροφής μου από τη Σιέρα Λεόνε τη στιγμή που οι αστυνομικοί έλεγαν ότι θα με συλλάβουν στην επιστροφή μου” καυχήθηκε ο φυγάς στους φίλους του στο facebook. “Η αστυνομία προσπάθησε να με βάλει πίσω στη φυλακή. Προσπάθησε να με εμποδίσει να γυρίσω στην Αφρική να βοηθήσω ανθρώπους με ψεύτικες κατηγορίες και είπε ότι θα με συνελάμβανε με την επιστροφή μου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για αυτό το έκανα. Συγγνώμη που δεν είχατε την ευκαιρία. Συνεχίστε να κάνετε έφοδο στο διαμέρισμά μου και θα συνεχίσω να ανεβάζω βίντεο και να δείχνω πόσο χάλια είστε σαν αστυνομική δύναμη και κυβέρνηση. Πιάστε με αν μπορείτε” είπε χαμογελώντας στην κάμερα έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας όπου πόζαρε για selfies.

Οι φίλοι του λένε πως ξέρει ότι έγινε μεγαλύτερος στόχος από την ντροπιασμένη αστυνομία. Ήταν όμως αποφασισμένος να γυρίσει για να δει τον γιο του. “Ο Sam έκανε έναν βήμα-βήμα οδηγό πώς να βγεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αν σε ψάχνουν οι αρχές. Οπότε ήταν το σωστό να κάνει και το βήμα-βήμα βίντεο για το πώς να μπεις ξανά” δήλωσε φίλος του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις