Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

G20: Εκθαμβωτική η Ιβάνκα Τραμπ! Ξεκαρδίστηκε η Λαγκάρντ [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Για μια ακόμη φορά η… Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της G20, στη Αμβούργο.

Είναι πια… ο κανόνας! Οποιαδήποτε εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ, κόρης του αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Συνήθως επειδή η Ιβάνκα Τραμπ είναι πάντα καλοντυμένη, αλλά και πολλές φορές επειδή τα… σενάρια πως εκείνη στην πραγματικότητα είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και όχι η σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια, δεν σταματούν ποτέ!

Η Ιβάνκα Τραμπ, λοιπόν, συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα την γυναικεία επιχειρηματικότητα, η οποία έγινε στο Αμβούργο, στο πλαίσιο της G20, της Συνόδου δηλαδή των ισχυρότερων οικονομικά χωρών του κόσμου.

Εμφανίστηκε με ένα απαλό ροζ φόρεμα μέχρι το γόνατο, το οποίο συνδύασε μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα, χωρίς να φορά κοσμήματα εκτός από ένα δαχτυλίδι στα περιποιημένα δάχτυλά της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δίπλα της καθόταν η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία κάποια στιγμή φαίνεται να… ξεκαρδίζεται, χωρίς να έχει γίνει ακόμη ο λόγος γνωστός.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε