Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

G20: Λείπει η Μελάνια και… χορεύει η Μπριζίτ! Εντυπωσιακές Πρώτες Κυρίες [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μέχρι και… βαρκάδα πήγαν οι Πρώτες Κυρίες που βρίσκονται στο Αμβούργο συνοδεύοντας τους συζύγους τους, ωστόσο χωρίς την Μελάνια Τραμπ, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έχουν ξεσπάσει με αφορμή την σύνοδο G20.

Οι ηγέτες της G20 επιδίδονται σε συναντήσεις επί συναντήσεων, οι Πρώτες Κυρίες που τους συνοδεύουν είναι… υπέρλαμπρες και το Αμβούργο φλέγεται! Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία, με τις εικόνες από τα σοβαρά επεισόδια να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Αυτά τα επεσόδια ήταν η αφορμή για μια “ηχηρή” απουσία στην ξενάγηση των Πρώτων Κυριών με πλοίο κι αυτή δεν ήταν άλλη από την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια.

Η αμερικανίδα Πρώτη Κυρία δεν μπορεί να… ξεμυτίσει από τον χώρο που μένει στο Αμβούργο αφού στους δρόμους γίνονται επεισόδια, με εκπρόσωπό της να δηλώνει: «Δεν έχουμε πάρει το ΟΚ από την αστυνομία να βγούμε από το κτίριο»!

Με το όνομα της Μελάνια Τραμπ στο… απουσιολόγιο, λοιπόν, οι υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες που βρίσκονται στη Γερμανία πήγαν την “βαρκάδα” τους, με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, να τραβάει πάνω της όλα τα φώτα και την σύζυγο του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, να της… κλέβει λίγη από την δόξα!

Ανάμεσά τους, πάντως, βρίσκονται και δύο άντρες! Ο σύζυγος της Άνγκελα Μέρκελ, Joachim Sauer, που έχει αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη και ο σύζυγος της Τερέζα Μέι, Φίλιπ!

Δείτε τις φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters

 

Η Μπριζίτ Τρονιέ κατεβαίνει από το σκάφος μαζί με την Juliana Awada, σύζυγο του Αργεντινού προέδρου, Mauricio Macri - Πίσω αριστερά και ο σύζυγος της Άνγκελα Μέρκελ, Joachim Sauer

Κοντό -ως συνήθως- φόρεμα η Τρονιέ, μακρύ η εντυπωσιακή Juliana Awada 

Η Sophie Gregoire-Trudeau, σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν

Ο γιος τους, Hadrien, κλέβει την παράσταση! Σχεδόν... μουτρωμένος αλλά πανέμορφος!

Η Πρώτη Κυρία του Καναδά με τον γιο της... ανά χείρας!

Η Emine Erdogan, σύζυγος του... σουλτάνου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η Akie Abe, σύζυγος του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe

Η Akie Abe, σύζυγος του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe

Η Kim Jung-sook, σύζυγος του προέδρου της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in

Αριστερά η Thobeka Madiba Zuma, σύζυγος του προέδρου της Νότιας Αφρικής, Jacob Zuma / Δεξιά ο σύζυγος της βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, Φίλιπ

Η Peng Liyuan, σύζυγος του Κινέζου προέδρου, Xi Jinping

Η Angelica Rivera, σύζυγος του Μεξικανού προέδρου, Enrique Pena Nieto

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε