Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γαλλία: Άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος – Οπλισμένος ο δράστης

Γαλλία
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νότια Γαλλία, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος και κατακρεουργημένος στο σπίτι του στο Μπολέν, στην περιοχή Βοκλίζ.  

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν «επικίνδυνο και οπλισμένο με μαχαίρι» ύποπτο, ο οποίος αυτή τη στιγμή διαφεύγει. 

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε αυτήν την κοινότητα των περίπου 13.000 κατοίκων, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Ροδανού, μεταξύ του Μοντελιμάρ και της Οράνζ.

«Το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης δεν προκρίνεται σε αυτήν τη φάση της έρευνας», διευκρίνισε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα στο AFP.  Αστυνομικοί ανέβασαν φωτογραφία του δράστη στο facebook προτρέποντας τους κατοίκους αν τον δουν να μην τον πλησιάζουν και να καλέσουν τις αρχές. 

 

 

«Μια σημαντική αστυνομική δύναμη έρευνας έχει αναπτυχθεί στο Μπολέν, στον τομέα που ονομάζεται Μπαρί», επισημαίνουν οι αρχές.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένα ελικόπτερο, μια ομάδα σκύλων και άλλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Πριν από μία εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου, μια 70χρονη βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο σπίτι της στο Αζντ, στο Ερό (νότια). Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για τη δολοφονία λίγες ημέρες αργότερα: ο 51χρονος ήταν ο πρώην σύζυγος της οικονόμου του θύματος.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις