Κόσμος

Γαλλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα lockdown

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για επιβολή τοπικών lockdown στην Γαλλία, σύμφωνα με ένα σύμβουλο της κυβέρνησης.

“Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τα τοπικά lockdown …Σε αυτες τις επικίνδυνες περιοχές μπορούμε να εξετάσουμε την ενίσχυση των περιορισμών στον αριθμό των συμμετεχόντων σε συναθροίσεις”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL ο καθηγητής Ζαν-Φρανσουά Ντελφρεσί, ο οποίος ηγείται της επιστημονικής επιτροπής που συμβουλεύει την κυβέρνηση για την επιδημία.

Η κατάσταση σε περίπου 20 μεγάλες πόλεις, ανάμεσά τους και η Μασσαλία, το Μπορντό και η περιοχή των Παρισίων, παρακολουθείται στενά, είπε ο ίδιος.

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν χθες 8.577 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τον δεύτερο υψηλότερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από το τέλος του χειμώνα που η επιδημία ξεκίνησε να εξαπλώνεται στη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν πριν από τον θάνατό του: «Με ερευνούσαν για μήνες, δεν βρήκαν τίποτα»
Αν και η αυθεντικότητα του σημειώματος δεν έχει επιβεβαιωθεί, η δημοσιοποίησή του έρχεται τη στιγμή που συνεχίζονται τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του χρηματιστή
O Τζέφρι Επστάιν