Κόσμος

Γαλλία: Αντιδήμαρχος βρέθηκε σταυρωμένος σε χωράφι – Το βίαιο παρελθόν και η στήριξη σε Μακρόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σταυρωμένος (!) σε χωράφι εντοπίστηκε στη Γαλλία ένας αντιδήμαρχος της μικρής πόλης Saint Come du Mont. «Είναι μία απολύτως μακάβρια διαδικασία σταύρωσης», τόνισε Γάλλος εισαγγελέας.

Για την είδηση που έχει σοκάρει τη Γαλλία, η εφημερίδα «Ouest France» γράφει ότι ο αντιδήμαρχος του Saint Come du Mont, «Μπερνάρ Ντενίς βρέθηκε γύρω στις 12:30 μ.μ. της 9ης Νοεμβρίου σε ένα χωράφι κοντά στο υπό κατασκευή σπίτι του, τραυματισμένος στο πρόσωπο με τα μάτια και το στόμα δεμένα με ταινία και με καρφιά καρφωμένα στα χέρια και σε κάθε φτέρνα του»!

Ο αντιδήμαρχος της μικρής γαλλικής πόλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Saint Lo, ενώ έρευνα γι’ αυτήν την πρωτοφανή, βάρβαρη, επίθεση διεξάγει το αρμόδιο τμήμα κατά της βίας της γαλλικής αστυνομίας.

Γαλλία: Στόχος επιθέσεων στο παρελθόν – Οπαδός του Μακρόν

Η επίθεση που δέχτηκε ο Μπερνάρ Ντενίς δεν ήταν η μοναδική, καθώς δύο φορές έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του και το γκαράζ. Επίσης, είναι αποδέκτης απειλών κατά της ζωής του, χωρίς να έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες.

Προς το παρόν, διεξάγονται έρευνες για την εξιχνίαση της νέας επίθεσης στον αντιδήμαρχο που βρέθηκε σταυρωμένος. Η στήριξη του Μπερνάρ Ντενίς στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, πιθανολογείται πως είναι ανάμεσα στα κίνητρα των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυστηρότεροι κανόνες για τα ηλεκτρικά πατίνια: Καθολική απαγόρευση χρήσης στους κάτω από 17, «τσουχτερά» πρόστιμα και υποχρεωτική ασφάλιση
Οι κάτοχοι ηλεκτρικών πατινιών υποχρεούνται σε ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης έναντι τρίτου για την κυκλοφορία των οχημάτων αυτών
Ηλεκτρικά πατίνια
Απίστευτες ιστορίες από τα χαλάσματα στη Βενεζουέλα: Γυναίκα γέννησε στα ερείπια, μητέρα ψάχνει στα χαλάσματα τον γιο της
Συγκλονιστικά βίντεο - Ακούγονται κραυγές, άνθρωποι φωνάζουν τους δικούς τους που αναζητούν - Στους 920 οι νεκροί, περισσότεροι από 50.000 αγνοούμενοι
Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι της Βενεζουέλας, ψάχνουν τους δικούς τους στα συντρίμμια
Ανανεώθηκε πριν 40 λεπτά