Κόσμος

Γαλλία: Έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στην αστυνομία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας άνδρας εμφανίστηκε την Παρασκευή, 07.01.2022, σε αστυνομικό τμήμα στη νοτιοανατολική Γαλλία και ομολόγησε ότι σκότωσε έναν άλλον, δείχνοντας ως αποδεικτικά στοιχεία το κεφάλι και το πέος του θύματός του, τα οποία κουβαλούσε σε ένα σακίδιο.

«Ένα άτομο πήγε στην αστυνομία του Φρεζίς, αφού έκοψε το κεφάλι και το πέος ενός άνδρα» ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής σε ένα δελτίο Τύπου.

Η δικαστική αστυνομία διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 38χρονος δράστης «επιδείκνυε ένα ανθρώπινο κεφάλι» και «αμέσως οδηγήθηκε στο τμήμα και τέθηκε υπό κράτηση».

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός στις αρχές για διάφορα μικροαδικήματα. Οι έρευνες συνεχίζονται στον τόπο του εγκλήματος, το σπίτι του 38χρονου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρις Λάνγκαμ: Πέθανε στα 77 ο ηθοποιός του «The Thick of It» – Μπήκε φυλακή για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Ήταν γνωστός από τη σειρά πολιτικής σάτιρας «The Thick of It» - Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας - Αν και πέθανε πριν από τρεις μήνες, η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα (03/09/2026) γνωστή
Ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός Κρις Λάνγκαμ
Δανία: Ανακάλυψε τυχαία στην αυλή του τον μεγαλύτερο θησαυρό της εποχής των Βίκινγκ – «Η έκπληξη της ζωής μου»
Ο θησαυρός περιλαμβάνει περίπου 700 ασημένια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ασημένιες ράβδους, κοσμήματα, 47 ολόκληρα νομίσματα και θραύσματα νομισμάτων, καθώς και ένα μικρό σφυρί του Θορ
Δανός ανακάλυψε τυχαία στην αυλή του τον μεγαλύτερο θησαυρό της εποχής των Βίκινγκ
9