Κόσμος

Γαλλία: Ένας νεκρός από καταρρακτώδεις βροχές

Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν χθες Σάββατο τη Γαλλία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, όμως τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν σήμερα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας.

Μια γυναίκα περίπου 30 ετών έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά στη Ρουέν, έγινε γνωστό από τις αρχές της πόλης.

Χθες σε κάποιες περιοχές έπνεαν άνεμοι με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ στα νοτιοδυτικά χαλάζι έπεσε σε περιοχή του αμπελώνα Αρμανιάκ προκαλώντας καταστροφές στις καλλιέργειες.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας ήρε σήμερα το πρωί την πορτοκαλί προειδοποίησή της για καταιγίδες σε 25 διαμερίσματα, κυρίως στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Κάρολος και η Καμίλα στο Βρετανικό Μουσείο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της βασίλισσας Ελισάβετ
Η Βρετανία τιμά τη μνήμη και την κληρονομιά της Ελισάβετ Β', ενώ παράλληλα σχεδιάζει τη δημιουργία ενός εμβληματικού μνημείου στο κέντρο του Λονδίνου, για τη διαχρονική παρουσία και προσφορά της στη χώρα
Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και ο νυν βασιλιάς Κάρολος
Το Ισραήλ αμφιβάλλει ότι θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν – Έχει ήδη εγκρίνει νέα σχέδια επίθεσης
Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πολέμου από τότε που ξεκίνησε η εκεχειρία, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής ασκήσεων με τη συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών και ιπτάμενων τάνκερ σε όλη τη Μέση Ανατολή
Αεροσκάφος