Κόσμος

Γαλλία: Εννέα τραυματίες, οι τέσσερις σοβαρά από την καταιγίδα Eleanor

Και τραυματίες από το πέρασμα της καταιγίδας Eleanor....
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις από τους οποίους σοβαρά, από το πέρασμα της καταιγίδας Eleanor, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σχεδόν σε 3.500 περιπτώσεις, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που έδωσε σήμερα το μεσημέρι η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Τέσσερις οι σοβαρά τραυματίες

«Οι τέσσερις που έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι ένας άνδρας που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του στο Σεν-ε-Μαρν, μια γυναίκα που έπεσε πάνω της ένας όγκος από μπετόν στον Άνω Ρήνο, ένας μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στο Έουρ-ε-Λουάρ και ένα ακόμη πρόσωπο που τραυματίστηκε όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του στην Εσόν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντισυνταγματάρχης Μισέλ Μπερνιέ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υπέρ της νέας προεδρικής υποψηφιότητας του Ερντογάν τάσσεται το κόμμα του - Εκλογές στις 14 Μαΐου του 2028
«Μία από τις σημαντικές συναινέσεις του έθνους μας είναι ο πρόεδρός μας να συνεχίσει την πορεία του ως πρόεδρος και να οδηγήσει την Τουρκία σε μια ισχυρότερη ηγεσία», είπε ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ
Ταγιπ ερντογαν