Κόσμος

Γαλλία: Ένοπλος επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό στο Παρίσι – Ο δράστης «εξουδετερώθηκε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας οπλισμένος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς στην οδό Vernet, λίγο έξω από τα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι αργά το βράδυ της Πέμπτης (18.07.2024). 

Από την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός πριν οι συνάδελφοί του ανοίξουν πυρ κατά του δράστη.

Αστυνομική πηγή δήλωσε στη Libération ότι οι ένστολοι κλήθηκαν να απομακρύνουν ένα ανεπιθύμητο άτομο από ένα κατάστημα.

Στη θέα των αστυνομικών, «ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με ένα μαχαίρι στο χέρι», ανέφερε η πηγή. Κατά τη διάρκεια μιας αναστροφής, τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο αυτί. Ένας άλλος αστυνομικός τράβηξε το όπλο του».

 

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο Χ, ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν, έδωσε μια παρόμοια εκδοχή και ανακοίνωσε ότι «ο δράστης εξουδετερώθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς που ασφάλιζαν τον τόπο του εγκλήματος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρδιοχειρουργός στην Ελβετία συνδέεται με πάνω από 70 θανάτους ασθενών – Έβαζε ελαττωματικό εμφύτευμα της εταιρείας του
Έγινε έρευνα σε πάνω 300 θανάτους ασθενών κατά τη διάρκεια της θητείας του καρδιοχειρουργού και εντοπιστήκαν 64 «αρκετά απροσδόκητοι» θάνατοι και 11 «απροσδόκητοι»
Νοσοκομείο