Κόσμος

Γαλλία: Έσπασε το φράγμα των 80.000 νεκρών από κορονοϊό

Η Γαλλία έσπασε σήμερα το φράγμα των 80.000 θανάτων που συνδέονται με τον κορονοϊό μετά από τους 724 νέους νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Το ίδιο χρονικό διάστημα στη Γαλλία καταγράφηκαν 18.870 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τη γαλλική υπηρεσία δημόσιας υγείας, που δημοσιεύει καθημερινά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας.

Συνολικά η χώρα καταγράφει 80.147 θανάτους από κορονοϊό, ο έβδομος βαρύτερος απολογισμός παγκοσμίως ,και σχεδόν 3,36 εκατομμύρια κρούσματα που είναι ο έκτος μεγαλύτερος απολογισμός παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Υγείας, μέχρι σήμερα 1,987 εκατομμύρια άνθρωποι στην χώρα έχουν λάβει την πρώτη δόση ενός εμβολίου κατά της νόσου, ενώ 366.733 και την δεύτερη δόση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Τραμπ σε NATO: Τώρα θέλουν να βοηθήσουν στα Στενά του Ορμούζ - Ήταν άχρηστοι όταν χρειάστηκαν, τους είπα να μείνουν μακριά
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστησε τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ «για το μεγάλο θάρρος και τη βοήθειά τους!»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πούτιν στέλνει πυρηνικό υπερόπλο στο Διάστημα και ετοιμάζεται να προκαλέσει χάος, προειδοποιεί Αμερικανός στρατηγός
«Μία πυρηνική έκρηξη σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο για τις στρατιωτικές όσο και για τις πολιτικές υποδομές», λέει ο Αμερικανός στρατηγός Στίβεν Γουάιτινγκ
Διάστημα