Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γαλλία: Γιαγιά «σταμάτησε» τα επεισόδια για να διασχίσει δρόμο

Γαλλία: Γιαγιά «σταμάτησε» τα επεισόδια για να διασχίσει δρόμο

Ιδιαίτερα ατρόμητη φαίνεται να είναι μια γιαγιά από τη Γαλλία, η οποία κατάφερε να σταματήσει αστυνομικό όχημα και να… σταματήσει τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στις διαδηλώσεις κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού, ώστε να περάσει τον δρόμο από τη διάβαση.

Όλα έγιναν στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας, σε μια από τις δεκάδες όπου έχουν ξεσπάσει επεισόδια εδώ και πολλές ημέρες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των κινητοποιήσεων για τη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.

Το στιγμιότυπο με τη γιαγιά κυκλοφόρησε στο Tik Tok και έγινε viral στα social media, καθώς η ηλικιωμένη κυρία θέλει να περάσει το δρόμο από διάβαση, την ώρα που η αστυνομία κυνηγάει διαδηλωτές.

Ενώ τα μπάχαλα συμβαίνουν γύρω της, η γιαγιά είναι απτόητη και θέλει να περάσει τον δρόμο. Όμως, ένα βαν της αστυνομίας προσπαθεί να κυνηγήσει τους διαδηλωτές που κάνουν τα επεισόδια. Αν και η γιαγιά κάνει πίσω βήματα, εμφανίζεται άλλο ένα αστυνομικό όχημα.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, το δεύτερο όχημα αφήνει τη γιαγιά να περάσει τον δρόμο, με την ηλικιωμένη να… σταματάει για λίγο τα σφοδρά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στην πόλη και να προσφέρει ένα επικό στιγμιότυπο.

Δείτε το βίντεο:

@laurenstephanjack Mamie fait de la résistance 😂 #manifestation #greve #rouen #mamie ♬ The Benny Hill Show – The Edwin Davids Jazz Band

«Η γιαγιά αντιστέκεται», γράφει η λεζάντα του βίντεο στο Tik Tok και συνοδεύεται από ένα emoji που κλαίει από τα γέλια ενώ η μουσική του Benny Hill «δένει» το επικό στιγμιότυπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις