Κόσμος

Γαλλία – Κορονοϊός: 305.322 νέα κρούσματα και 225 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο κορονοϊός στη Γαλλία και το τελευταίο 24ωρο η χώρα ανακοίνωσε 305.322 νέα κρούσματα.

Μπορεί να ήταν αισθητά λιγότερα από τα 370.000 που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, ο μέσος όρος των καθημερινών μολύνσεων για τις τελευταίες επτά ημέρες συνέχισε την ανοδική του πορεία, φθάνοντας τις 294.000, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του γαλλικού υπουργείου Υγείας.

Ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) μειώθηκε κατά 46 στις 3.939, σημειώνοντας υποχώρηση για πρώτη φορά εδώ και έναν μήνα. Η Γαλλία κατέγραψε επίσης 225 θανάτους ασθενών από επιπλοκές της Covid-19, αυξάνοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε 99.318.

Θετικός ο υπουργός Υγείας

Νωρίτερα σήμερα, ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ότι βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση.

«Θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως», έγραψε ο Βεράν σε ανάρτησή του στο Twitter, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή των πυροβολισμών στο φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ - Στους 3 οι νεκροί, αναζητείται «ένοπλος και επικίνδυνος ύποπτος»
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν νεαρό - Εκτιμάται πως οι δράστες πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον - Στους 4 οι νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί 2 χρόνων
Σιάτλ: Η στιγμή των πυροβολισμών στο φεστιβάλ φαγητού – Στους 3 οι νεκροί, αναζητείται «ένοπλος και επικίνδυνος ύποπτος»
Φωτιά σε Ισπανία και Γαλλία: Ελάφια και άλογα τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες – Σπαρακτικές εικόνες στα πύρινα μέτωπα
Σε βίντεο από τα μέτωπα και στις δύο χώρες φαίνονται άλογα, πρόβατα και μοσχάρια να τρέχουν πανικόβλητα μέσα στις φλόγες - Έκκληση από αρχές και φιλοζωικές οργανώσεις να αφεθούν ελεύθερα τα ζώα των στάβλων
Φωτιά σε Ισπανία και Γαλλία: Ελάφια και άλογα τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες – Σπαρακτικές εικόνες στα πύρινα μέτωπα 19
Κόλαση φωτιάς σε Γαλλία και Ισπανία: Πάνω από 500.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους – Σκληρή μάχη για να μην καεί το Μπορντό
Στην Ισπανία καταστράφηκε έκταση 4 φορές μεγαλύτερη από το Παρίσι – Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς κοντά στη Μαδρίτη, οι ισπανικές πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν συνεχόμενα με τις νέες φωτιές που εξαπλώνονται
Φωτιά
16