Κόσμος

Γαλλία – κορονοϊός: Με αρνητικό τεστ θα μπαίνουν στη χώρα οι ταξιδιώτες εκτός ΕΕ

Στην υποχρέωση αρνητικού τεστ κορονοϊού ανεξάρτητα από το εμβολιαστικό τους καθεστώς θα υπόκεινται οι ταξιδιώτες που φτάνουν στη Γαλλία από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.

Η κίνηση εντάσσεται σε μια σειρά από μέτρα που στόχο έχουν να αντιμετωπιστεί η νέα έξαρση στις μολύνσεις ενώ ελλοχεύουν οι ανησυχίες που προκάλεσε το νέο παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ύστερα από κυβερνητική συνεδρίαση, ο Ατάλ δήλωσε ότι οι αποφάσεις που αφορούν τα ταξίδια εντός της ΕΕ θα είναι αποτελέσουν αντικείμενο συντονισμού των Ευρωπαίων ηγετών αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν
Παραιτήθηκε ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της Washington Post Γουίλ Λιούις μετά τις μαζικές απολύσεις
Ο Τζεφ Ντ’Ονόφριο, οικονομικός διευθυντής της εφημερίδας η οποία ανήκει στον Τζεφ Μπέζος, θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα εκδότη και διευθύνοντος συμβούλου στην Washington Post
Washington Post