Κόσμος

Γαλλία – Κορονοϊός: Τέλος η δοκιμή του φαρμάκου της εταιρείας Abivax

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γαλλική εταιρεία βιοτεχνολογίας Abivax ανακοίνωσε την Παρασκευή, 05.03.2021, ότι τερματίζει την κλινική δοκιμή που διενεργούσε για ένα υποψήφιο φάρμακο για τον κορονοϊό, λόγω «έλλειψης αποτελεσματικότητας» του σκευάσματος αυτού.

Το φάρμακο, που ονομαζόταν ABX464, είχε χαρακτηριστεί «εθνική προτεραιότητα» σε ό,τι αφορά την έρευνα. Τον Μάιο του 2020 οι γαλλικές ρυθμιστικές αρχές (ANSM) έδωσαν το πράσινο φως για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητά του.

Στην κλινική δοκιμή miR-AGE συμμετείχαν 1.034 ασθενείς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Χούθι απειλούν να κλείσουν εντελώς το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Δεν επιτρέπουν στον Τραμπ να επέμβει στη διαμάχη με τη Σαουδική Αραβία
«Αν οι ΗΠΑ υποστηρίξουν τη Σαουδική Αραβία με αεροπορικές επιδρομές θα θεωρήσουμε στόχους οποιαδήποτε αμερικανικά συμφέροντα βρίσκονται γύρω μας και δεν θα αποκλείσουμε τίποτα»
χουθι