Κόσμος

Γαλλία: Νεκρός ένας 17χρονος που μαχαιρώθηκε έξω από σχολείο στο Παρίσι

Ο νεαρός μαχαιρώθηκε στον θώρακα και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του

Ένας 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή αφού τον μαχαίρωσαν έξω από ένα σχολείο και συγκεκριμένα ένα λύκειο στο Παρίσι μετά από διαμάχη μεταξύ συμμοριών αντίπαλων συνοικιών.

Ο εισαγγελέας του Εβρί στο Παρίσι τόνισε πως για την δολοφονία του 17χρονου έξω από το σχολείο έχουν συλληφθεί έξι ύποπτοι και διενεργείται έρευνα για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βιαιοπραγία κατά συναυτουργία.

Ο νεαρός, που κατάγεται από τη συνοικία του Μπρινουά, μαχαιρώθηκε στον θώρακα γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (24/03/2024). Εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από ένα λύκειο, του οποίου δεν ήταν μαθητής. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η επίθεση σε βάρος του εντάσσεται στο πλαίσιο συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Στην περιφέρεια της Εσόν, στα νότια του Παρισιού, όπου κατοικούν 1,3 εκατ. άνθρωποι, σημειώνονται συχνά συγκρούσεις μεταξύ εφήβων, μελών αντίπαλων συμμοριών από διαφορετικές συνοικίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Σάλος στο Fox News για τις δηλώσεις κατά των αστέγων – Ο Μπράιαν Κίλμιντ ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό του
Ο Μπράιαν Κίλμιντ σόκαρε σε ζωντανή μετάδοση προτείνοντας να χορηγούνται θανατηφόρες ενέσεις σε άστεγους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές – Μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
Ο Μπράιαν Κίλμιντ
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 2
Οι καύσωνες, οι πλημμύρες και οι ξηρασίες του φετινού καλοκαιριού κόστισαν στην Ευρώπη 43 δισεκατομμύρια ευρώ
Εκτιμάται ότι μέχρι το 2029, τα κόστη που προκλήθηκαν από τις καταστροφές του καλοκαιριού του 2025 θα μπορούσαν να φθάσουν τα 126 δισεκατομμύρια ευρώ - Σε δυσκολότερη θέση Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία
Φωτογραφία αρχείου AP Photo
To BBC παγίδευσε τον άνδρα - κλειδί πίσω από τα porta potty parties στο Ντουμπάι - «Πολλά κορίτσια μπορούν να κάνουν ό,τι θέλεις»
Μια εντυπωσιακή έρευνα του BBC ταυτοποίησε τον Τσαρλς Μουεσίγκουα, πρώην οδηγό λεωφορείου στο Λονδίνο, ως τον αρχηγό ενός κυκλώματος πορνείας που δραστηριοποιείται στις πιο ακριβές συνοικίες του Ντουμπάι
Στιγμιότυπο οθόνης του άνδρα με το παρατσούκλι Abbey, στο βίντεο του BBC 2