Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γαλλία: Ο ηθοποιός Πιερ Παλμάντ ενεπλάκη σε τροχαίο – Οδηγούσε υπό επήρεια ναρκωτικών

Γαλλία: Ο ηθοποιός Πιερ Παλμάντ ενεπλάκη σε τροχαίο – Οδηγούσε υπό επήρεια ναρκωτικών

Σε ένα τραγικό τροχαίο ενεπλάκη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10.2.2023) ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Πιερ Παλμάντ, από το οποίο μια γυναίκα 6,5 μηνών έχασε το μωρό της, καθώς αυτός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το τροχαίο συνέβη όταν ο ηθοποιός οδηγούσε στο Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, τραυματίζοντας σοβαρά τους επιβάτες.

Τόσο ο Πιερ Παλμάντ όσο και οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου, η έγκυος γυναίκα, ένα 6χρονο και ένας 40χρονος άνδρας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 54χρονος απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο η έγκυος γυναίκα έχασε το παιδί της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ ο 6χρονος και ο 40χρονος εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τροχαίο που ενεπλάκη ο ηθοποιός για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια, σύμφωνα με τη Le Parisien.

Μάλιστα, ο Πιερ Παλμάντ είναι ο κύριος ύποπτος ότι προκάλεσε τη σύγκρουση, αφού μια μάρτυρας κατέθεσε ότι τον είδε να κάνει χρήση ναρκωτικών το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν οδηγήσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των αιματολογικών εξετάσεων, ο Παλμάντ δεν είχε πιει αλλά είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ενώ ο άνθρωπος που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο δεν είχε καταναλώσει ούτε ναρκωτικά ούτε αλκοόλ.

Έκανε ναρκωτικά για chemsex

Όπως αναφέρει το BFMTV, ο Πιερ Παλμάντ διασκέδαζε για περισσότερες από 24 ώρες μαζί με άλλους 4 νέους στο σπίτι του, πριν το τραγικό τροχαίο, ενώ είχε καταναλώσει ναρκωτικά που ανήκουν στις ουσίες «chemsex», ενός όρου που προκύπτει από τον συνδυασμό chemicals και sex.

Πρόκειται για την πρακτική της χρήσης ναρκωτικών κατά τη διάρκεια σεξουαλικών δραστηριοτήτων ώστε αυτές να διαρκέσουν περισσότερο και να είναι πιο έντονες.

«Μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές αυτής της πρακτικής είναι η διοργάνωση οργίων, στα οποία καταναλώνονται διάφοροι τύποι ναρκωτικών», αναφέρει μελέτη του οργανισμού Enipse. Τέτοια ναρκωτικά είναι συνήθως μεθαμφεταμίνη, καθινόνες και ουσίες τύπου GHB. Οι επιπτώσεις από τη χρήση αυτών των ουσιών είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικής επιθυμίας, όπως ο περιορισμός της ανάγκης για ύπνο ή φαγητό.

Με πληροφορίες από BFMTV, Le Parisien και midilibre.fr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις