Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Γαλλία: Πάνω από 49.000 νέα κρούσματα κορονοϊού και 256 νεκροί σε 24 ώρες

Οι υγειονομικές αρχές στην Γαλλία ανακοίνωσαν την Παρασκευή 30.10.2020 ότι κατέγραψαν άλλα 49.215 νέα, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες, αριθμός αυξημένος σε σύγκριση με τα 47.637 που είχαν ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Το ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφηκε την Κυριακή και ήταν 52.010 μέσα σε μία ημέρα. Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 1.331.984. Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 256 και φτάνουν πλέον τους 36.565.

Γαλλία: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας σε 17 από τα 20 καταστήματα της αμερικανικής εταιρίας σε γαλλικό έδαφος

Εν τω μεταξύ η Apple Inc κλείνει προσωρινά από σήμερα 17 από τα 20 καταστήματά της στη Γαλλία καθώς η ευρωπαϊκή χώρα εισέρχεται σε μία νέα περίοδο lockdown διάρκειας ενός μηνός μετά την έξαρση των κρουσμάτων μόλυνσης από το νέο κορονοϊό, όπως έδειξε η ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας.

Τα καταστήματα της Apple, Opéra (Παρίσι), Les Quatre Temps (Πιτώ) και Rosny 2 (Ρονί-σου-Μπουά) θα παραμείνουν ανοιχτά, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας.

Τα 15 καταστήματα της Apple στη Γερμανία θα παραμείνουν ανοιχτά, όπως επίσης, αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της Apple.

Η Apple δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό των εξελίξεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο πλοία με ινδική σημαία δέχτηκαν επίθεση στα Στενά του Ορμούζ, επιβεβαιώνει η κυβέρνηση της Ινδίας
Ο πρέσβης του Ιράν στο Νέο Δελχί κλήθηκε σε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΥΠΕΞ της Ινδίας μετέφερε τη βαθιά ανησυχία της για το περιστατικό
Τάνκερ και πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ: «Δεν μπορείτε να μας εκβιάσετε» - Πυραυλικές επιθέσεις σε πλοία
Τα νέα σκληρά μηνύματα της Τεχεράνης προκάλεσαν αβεβαιότητα, αυξάνοντας τον κίνδυνο να παραμείνουν αποκλεισμένες οι μεταφορές πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω του στενού, ακριβώς τη στιγμή που η Ουάσιγκτον εξετάζει την παράταση της εκεχειρίας
Στενά του Ορμούζ