Κόσμος

Γαλλία: Πρώτο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης του κορονοϊού στη χώρα

Το πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορονοϊού επιβεβαιώθηκε στη Γαλλία, στο Λοτ-ε-Γκαρόν (νοτιοδυτικά), ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας (ARS) της περιοχής της Νέας Ακουιτανίας.

«Επιβεβαιώσαμε ότι αυτό ήταν η ινδική παραλλαγή» αναφορικά με ένα κρούσμα στο Λοτ-ε-Γκαρόν «ενός ασθενούς που επέστρεψε από την Ινδία», τόνισε ο Μπενουά Ελεμπόντ, περιφερειακός διευθυντής της ARS, στα τηλεοπτικά δίκτυα BFMTV και CNews.

Την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν είχε δηλώσει ότι «δεν είχε εντοπιστεί κρούσμα της παραλλαγής ινδικής προέλευσης στη μητροπολιτική Γαλλία».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση: Υπέγραψε νέους δασμούς 10% σε όλες τις χώρες – «Είναι μεγάλη μου τιμή»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλέστηκε για πρώτη φορά το Άρθρο 122 του Εμπορικού Νόμου του 1974, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιβάλει δασμούς έως και 15% για διάστημα 150 ημερών
Ο Ντόναλντ Τραμπ 14