Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Game of Thrones: Πώς γυρίστηκε η σκηνή του Jon Snow με τον δράκο

Game of Thrones

Πίσω από τις κάμερες του Game of Thrones, όλα είναι πολύ διαφορετικά… Δείτε πώς γυρίστηκε η πρώτη γνωριμία του Jon Snow με τον δράκο.

Μία από πιο επικές σκηνές του Game of Thrones ήταν η πρώτη γνωριμία του Jon Snow με τον Drogon. Μπορεί η σκηνή να μοιάζει απλή, όμως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς γυρίστηκε πραγματικά.

Δεν ήταν εύκολο μια τέτοια σκηνή να μοιάζει αληθινή και μάλιστα να προκαλεί συγκίνηση. Ο Kit Harington και οι βοηθοί παραγωγής αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες για να φέρουν εις πέρας τη σκηνή αυτή. Γυρίστηκε στην Ιρλανδία μια μέρα όπου τα μποφόρ ανέμου κυμαίνονταν ανάμεσα στο 8 και το 9. Συγκεκριμένα, ο Kit ήταν δεμένος στον λόφο, έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

How Jon Snow Met A Dragon on "Game of Thrones"

How they filmed Jon Snow's epic first dragon meeting on Game of Thrones.

Gepostet von Entertainment Insider am Montag, 25. September 2017

Όσον αφορά τον… δράκο, στην πραγματικότητα ήταν ένα μπλε πανί. Το κομμάτι της post production έκανε θαύματα και έφτιαξε τον δράκο έτσι ώστε να μη φαίνεται ψεύτικος και αλλοιωθεί η σκηνή. Ο δράκος και η τελειοποίηση του στον υπολογιστή είναι τόσο σημαντική στο Game of Thrones, όσο και οι ηθοποιοί της σειράς.

Δύσκολα θα μπορούσε κανείς μια τόσο ιδιόμορφη σκηνή, να αποδοθεί τόσο άρτια δεξιοτεχνικά ώστε να συγκινεί… Το Game of Thrones, τα κατάφερε!

Πηγή βίντεο: ΙNSIDER pop culture και GameofThrones

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις