Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Game of Thrones τέλος

Game of Thrones

«Είναι ώρα» λέει ο Πίτερ Ντίνκλατζ για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας Τάιριον Λάνιστερ, που βρίσκεται στο στούντιο του Sundance Film Festival, εξηγεί στο Variety: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσεις. Καμιά φορά, τα show κρατάνε λίγο περισσότερο (απ’ ό,τι πρέπει)».

Τον Πίτερ «Τάιριον» Ντίνκλατζ τον ακολουθήσαμε στην πορεία του από ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Λάνιστερ, στο «Χέρι του Βασιλιά» – του απεχθούς Τζέφρεϊ Μπαράθιον, στη συνέχεια στον πατροκτόνο φυγά και, τώρα, στο «Χέρι της Βασίλισσας» (Ντενέρις Ταργκάριεν).

Δύσκολο το αντίο στο Game of Thrones

Στη συνέντευξη, ο Πίτερ υπογράμμισε ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις «αντίο» σ’ έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα: «Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. Είναι πάντα, το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και, μετά, πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δυο μήνες με κάποιους ανθρώπους.»

Στις αρχές της χρονιάς, η HBO ανακοίνωσε – προς μεγάλη λύπη των θαυμαστών – ότι δεν πρόκειται να προβληθεί ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» πριν το 2019. Ο «Τάιριον» διευκρίνισε ότι βρίσκονται περίπου στα μισά των γυρισμάτων για τον τελευταίο κύκλο. «Είναι ο τελευταίος κύκλος, και είναι μεγάλος σε διάρκεια, κατά συνέπεια προχωράμε με την άνεσή μας» είπε.

Ο Πίτερ-Τάιριον βρίσκεται στο Sundance για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «I Think We’re Alone Now», της Ριντ Μοράνο. Πρωταγωνιστεί δίπλα στην Ελ Φάνινγκ, ενώ στην ταινία παίζει και η Σαρλότ Γκενσμπούρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις