Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γάμος Χάρι – Μέγκαν: Η γαμήλια τούρτα και οι εκατοντάδες φαν που έχουν κατασκηνώσει στο Γουίνδσορ [pics]

Γάμος Χάρι – Μέγκαν: Η γαμήλια τούρτα και οι εκατοντάδες φαν που έχουν κατασκηνώσει στο Γουίνδσορ [pics]

Λίγες ώρες απομένουν για τον γάμο της χρονιάς και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα είναι οι πρωταγωνιστές της αυριανής ημέρας. Το ίδιο και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια, η οποία χθες γνώρισε τους συμπεθέρους, Κάρολο και Καμίλα και σήμερα θα γνωρίσει την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το στοίχημα της αυριανής ημέρα του γάμου, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι ποιος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ και θα την “παραδώσει” στον Πρίγκιπα Χάρι όπως προβλέπει η παράδοση. Η ίδια η Μέγκαν με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο πατέρας της δεν θα παραστεί στον γάμο.

Φανατικοί του θεσμού της Μοναρχίας έχουν ήδη κατασκηνώσει γύρω από το Κάστρο του Γουίνδσορ, και περιμένουν αν είναι τυχεροί να τους δουν να περνούν από μπροστά τους.

Οι κυρίες προετοιμασμένες για την περίσταση με ένα μπουκάλι Brandy στα χέρια

Η τελετή του γάμου έχει προγραμματισθεί για τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η τούρτα του γάμου

Η ζαχαροπλάστης Claire Ptak έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την γαμήλια τούρτα. Το παντεσπάνι είναι με γεύση λεμονιού και σιρόπι από άνθη κουφοξυλιάς και θα συναρμολογηθεί αύριο και θα μπούν και οι τελευταίες πινελιές. Θα είναι καλυμμένη με κρέμα βουτύρου και διακοσμημένη με φρέσκα λουλούδια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις