Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γάντια του μποξ έκανε δώρο στον Μακρόν ο καγκελάριος της Αυστρίας: «Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη»

Γάντια του μποξ έκανε δώρο στον Μακρόν ο καγκελάριος της Αυστρίας: «Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη»
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα αλλιώτικο δώρο έλαβε ο Εμανουέλ Μακρόν από τον καγκελάριο της Αυστρίας. Ο Καρλ Νεχάμερ πρόσφερε στον πρόεδρο της Γαλλίας ένα ζευγάρι κόκκινα γάντια του μποξ!

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ, που ανήκει στο συντηρητικό Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα (ÖVP), αποκάλυψε ότι δώρισε γάντια του μποξ στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, επειδή και ο ίδιος είναι λάτρης του αθλήματος της πυγμαχίας.

«Μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη», είπε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους ο 51χρονος Αυστριακός καγκελάριος, με τον 46χρονο Γάλλο πρόεδρο να φορά το αριστερό γάντι για να δει αν του κάνει…

Τον περασμένο μήνα, η επίσημη φωτογράφος του Μακρόν, η Soazig de la Moissonnière, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram δύο πολύ διαφορετικές φωτογραφίες του.

Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα αυτά, ο Γάλλος πρόεδρος φορά γάντια του μποξ και φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ. Ως γνωστόν, ο Μακρόν και η πυγμαχία έχουν μακροχρόνια σχέση αγάπης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

«Ο Ρόκι Μακρόν», είχε γράψει η γερμανική εφημερίδα Bild, γυμνάζεται και μάλιστα εντατικά αποκτώντας ένα γερό αθλητικό σώμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις