Κόσμος

Γάζα: Νεκρός ακόμη ένας Παλαιστίνιος μόλις 15 χρονών από ισραηλινά πυρά!

Παλαιστίνιος έφηβος υπέκυψε σήμερα τα τραύματα που υπέστη την Παρασκευή (03.08.2018) από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη διάρκεια διαδήλωσης κοντά στον φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 15χρονος έφηβος τραυματίστηκε στο στήθος στη διάρκεια συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άσραφ αλ Κόντρα. Ο θάνατός του ανεβάζει σε δύο τον αριθμό των Παλαιστίνιων που έχασαν τη ζωή τους στα χθεσινά επεισόδια.

Τουλάχιστον 159 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη στις 30 Μαρτίου των διαδηλώσεων κατά του ισραηλινού αποκλεισμού στον θύλακα, ο οποίος διαρκεί περισσότερα από 10 χρόνια, και για να ζητήσουν το δικαίωμα της επιστροφής των Παλαιστινίων στις περιοχές από τις οποίες εκδιώχθηκαν μετά τη δημιουργία του Ισραήλ το 1948.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και κατολισθήσεις στην Ιαπωνία - Νεκρή γυναίκα σε πλημμυρισμένο αυτοκίνητο, κλειστά 3.661 εκπαιδευτικά ιδρύματα
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας (JMA) εξέδωσε την υψηλότερη προειδοποίηση, επιπέδου 5 - Οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται έως περίπου την Πέμπτη (10.11.2026)
Πλημμύρες στην Ιαπωνία
Μπάμπα Βάνγκα: Η πρόβλεψή της για το 2027 για την ανθρωπότητα – «Μια τρομακτική αλλαγή»
Οι πιστοί της λένε ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου ως εξής: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα πέσουν πάνω στους Αμερικανούς αδελφούς μας, οι λύκοι θα ουρλιάζουν από τους θάμνους και το αίμα των αθώων θα κυλήσει στα ποτάμια»
Μπάμπα Βάνγκα
Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί, πήγε με τον 18χρονο γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Η Αμερικανίδα σταρ ηθοποιός είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή το 2022
Η Τζολί με τον γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο