Κόσμος

Γάζα: Τρεις νεκροί Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά!

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά κοντά στα σύνορα με την Γάζα, σε μια ακόμη αιματηρή επίθεση στην περιοχή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν αφού εισήλθαν από τη Λωρίδα της Γάζας στην ισραηλινή επικράτεια και εκτόξευσαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό ενάντια σε Ισραηλινοί στρατιώτες που άνοιξαν πυρ, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο ισραηλινός στρατός.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι και οι τρεις σκοτώθηκαν», δήλωσε μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Γαλλικό Πρακτορείο

«Μόλις εντοπίσαμε τρεις τρομοκράτες που διέσχισαν το φράκτη ασφαλείας από την Γάζα και (εισήλθαν) στο Ισραήλ», τόνισε ο στρατός νωρίτερα στο Twitter, χωρίς να αναφέρει αριθμό θυμάτων.

«Μετά την άφιξη των στρατιωτών μας, οι τρομοκράτες εκτόξευσαν προς αυτούς έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Οι στρατιώτες σε απάντηση άνοιξαν πυρ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ισραηλινό κρατικό ραδιόφωνο, οι τρεις Παλαιστίνιοι από τη Γάζα, που ελέγχει το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, κατάφεραν να παρεισφρήσουν 400 μέτρα στην ισραηλινή επικράτεια «εν μέσω θύελλας» πριν τα ισραηλινά στρατεύματα τους σταματήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το γιγάντιο πάντα του Πεκίνου, ο Μενγκ Λαν, εγκαινίασε το νέο του σπίτι τρώγοντας «αραχτός» το αγαπημένο του μπαμπού
Το νέο συγκρότημα του Ζωολογικού Κήπου του Πεκίνου εκτείνεται σε 13.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει τέσσερις εσωτερικούς εκθεσιακούς χώρους, πέντε χώρους φιλοξενίας και πέντε υπαίθριους χώρους άσκησης
O Μενγκ Λαν
Η δραματική φυγάδευση της Μάλια Ομπάμα από τη Νίκαια της Γαλλίας μετά την τρομοκρατική επίθεση: «Φεύγουμε σε 30 λεπτά»
Στις 14 Ιουλίου 2016, Τυνήσιος ισλαμιστής έριξε φορτηγό πάνω στο πλήθος που παρακολουθούσε τους εορτασμούς για την Ημέρα της Βαστίλης σκοτώνοντας 86 ανθρώπους
Η Μάλια Ομπάμα με τους γονείς της Μπαράκ και Μισέλ
Λίντσι Γκράχαμ: Το ταξίδι στο Κίεβο και οι θεωρίες συνωμοσίας για «εξελιγμένη δολοφονία» από τη Ρωσία
Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής πέθανε σε ηλικία 71 ετών - Υπήρξε ένας από τους πιο ένθερμους πολέμιους της Ρωσίας - «Πιστεύω ότι το FBI σπαταλά τον χρόνο του» είπε ο Τραμπ
Λίντσεϊ Γκράχαμ