Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γάζωσαν δημοσιογράφο! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Πέθανε η γυναίκα του

Γάζωσαν δημοσιογράφο! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Πέθανε η γυναίκα του

Ο Αζέρος δημοσιογράφος Ραχίμ Ναμαζόφ, που ζούσε εξόριστος στη Γαλλία, και η σύζυγός του έγιναν στόχος πυρών το πρωί στην Κολομιέ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Η γυναίκα του υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ζευγάρι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του περίπου στις 09:00 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας) όταν δέχθηκε επτά σφαίρες.

Με τραύματα στην πλάτη ο Ναμαζόφ

Ο Ναμαζόφ τραυματίστηκε στην πλάτη και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Τουλούζης η γυναίκα δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Η μοιραία έρευνα για τη μαφία οργάνων

Ο Rahim Namazov και η σύζυγός του Aida έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί. Ο 39χρονος εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο δημαρχείο της Τουλούζης.

Είχε απειληθεί με θάνατο στην πατρίδα του, το Αζερμπαϊτζάν, και μάλιστα αιχμαλωτίστηκε. Με την υποψία της τρομοκρατίας, εκδιώχθηκε από το Αζερμπαϊτζάν. Μια χώρα με κατασταλτικό και αυταρχικό καθεστώς.

Είχε καταφύγει στην Τουλούζη από το 2010. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με αρμένικη ΜΚΟ, διεξήγαγε έρευνα για τη μαφία οργάνων. Είχε δει άψυχα σώματα στρατιωτών από τα οποία έλειπαν οι καρδιές, τα νεφρά και οι πνεύμονες.

Πηγή: Τech2, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις