Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γέννησε στην υπό πολιορκία Μαριούπολη η κοπέλα που οι Ρώσοι κατηγόρησαν ότι υποκρινόταν το θύμα 

Πόλεμος στην Ουκρανία

Η Μαριάννα, η έγκυος κοπέλα από την Ουκρανία που ως ηθοποιός και influencer δεν είχε καταφέρει να γίνει διάσημη και εκτός συνόρων αλλά έγινε μετά από ένα τραυματικό γεγονός που έζησε στην Μαριούπολη έφερε σύμφωνα με δημοσιογράφους στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Η Μαριάννα Ποντγκούρτσκαγια, η οποία ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες από το μαιευτήριο και παιδιατρικό νοσοκομείο της Μαριούπολης το οποίο βομβαρδίστηκε προχθές, μπήκε στο στόχαστρο της Ρωσίας και ιδιαίτερα της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο.

Η πρεσβεία, ισχυρίστηκε πως οι φωτογραφίες που δείχνουν την τραυματισμένη έγκυο είναι ψεύτικες και προϊόν παραπληροφόρησης καθώς έχει κάνει το έγκλημα να είναι μοντέλο και influencer. Το twitter μάλιστα αποφάσισε να διαγράψει την ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο για το περιστατικό στη Μαριούπολη.

Η δημοσιογράφος Όλγκα Τοκάριουκ, έγραψε στο twitter ότι μίλησε με συγγενή της Μαριάννας και της είπε ότι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους αλλά κάνει πολύ κρύο στην Μαριούπολη και δεν σταματούν οι βομβαρδισμοί.  

Δείτε την ανάρτηση 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις