Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

George Michael: “Ένιωθα καταραμένος”! Οι θάνατοι που τον στιγμάτισαν!

George Michael: “Ένιωθα καταραμένος”! Οι θάνατοι που τον στιγμάτισαν!

– Φήμες πως πάλευε με το τέρας της κατάθλιψης
– Έδινε 70.000 λίρες την εβδομάδα σε κλινική αποτοξίνωσης στην Ελβετία
– Δεν είχε αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας του
– Πέθανε από καρδιά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα
– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλόνισε την παγκόσμια μουσική κοινότητα ο θάνατος του George Michael από καρδιά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Αφού το 2011 νίκησε τη μάχη με τον θάνατο μετά από νοσηλεία 3 εβδομάδων με πνευμονία, 18 μήνες πριν από τον θάνατό του είχε περάσει τρεις μήνες στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία. Το 2015 είχε υποβληθεί στο Kusnacht Practice, κοντά στη Ζυρίχη, με χρεώσεις 70.000 λιρών την εβδομάδα. Είχε αρνηθεί τότε να αποκαλύψει τους λόγους παραμονής του στην κλινική. Πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε νοσηλευτεί με πνευμονία στη Βιέννη, είχαν φουντώσει οι φήμες πως είχε τον ιό HIV.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου τραγουδιστή είχε δηλώσει τότε πως είναι άρρωστος με πνευμονία και πως όλες οι εικασίες είναι αβάσιμες και αναληθείς. Ο Michael George πέθανε τελικά 5 χρόνια αργότερα από καρδιακή ανεπάρκεια στο σπίτι του στο Oxfordshire την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ είχε παραδεχτεί πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Έχοντας καταστεί σε ίνδαλμα στη δεκαετία του 1980 και λατρευτεί από εκατομμύρια γυναίκες, ήταν πριν από λίγα χρόνια που μίλησε για τη σεξουαλικότητά του. Ο θάνατος του Βραζιλιάνου εραστή του Anselmo Feleppa από τον ιό του HIV το 1993 και ο θάνατος της μητέρας του Lesley το 1997 είχε βυθίσει τον διάσημο τραγουδιστή στην άβυσσο της κατάθλιψης. “Έχασα τον σύντροφό μου από HIV και θρηνούσα 3 χρόνια. Μετά έχασα τη μητέρα μου. Ένιωσα σχεδόν σαν να ήμουν καταραμένος”, είχε δηλώσει τότε ο Michael George.

Ο σύντροφός του Anselmo Feleppa που πέθανε από τον ιό HIV (Dailymail)

Ήταν το 1998 που είχε συλληφθεί στο Beverly Hills για ασελγή πράξη με άντρα σε δημόσια τουαλέτα, ενώ τον Φεβρουάριο του 2006 είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για κατοχή ναρκωτικών. Λίγους μήνες αργότερα είχε κατηγορηθεί στα media για σεξουαλική δραστηριότητα στο Hampstead Heath στο Λονδίνο.

Το 2010 είχε συλληφθεί όταν έπεσε με το Range Rover σε κατάστημα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Έμεινε 14 μέρες σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το τροχαίο και αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε εθιστεί σε υπνωτικά χάπια. Ένα χρόνο αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε δοκιμάσει κρακ και έχασε τον γάμο της κοντινής του φίλης Geri Halliwell εν μέσω φημών ότι έπαιρνε ναρκωτικά και κάπνιζε 25 τσιγάρα μαριχουάνας τη μέρα.

Προσπαθώντας να πολεμήσει τις εξαρτήσεις του, ο Michael George εισήχθη στο Kusnacht Practice τον περασμένο χρόνο. Η κλινική υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια στους πελάτες της και οι μάνατζερ δεν έχουν μιλήσει ποτέ στα media για το έργο τους. Είχε ιδιωτικό διαμέρισμα, μπάτλερ, οικονόμο και σοφέρ για να τον μεταφέρει στην πόλη, καθώς και προσωπικό θεραπευτή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κλινική που πλήρωνε 70.000 λίρες την εβδομάδα. Η κλινική Kusnacht Practice ειδικεύεται σε θεραπείες εθισμού και για την παροχή ψυχιατρικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ζυρίχη άνοιξε μια γκαλερί του Βρετανού καλλιτέχνη Allen Jones και επέστρεψε στην κλινική. Οι υπεύθυνοι της κλινικής αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την παραμονή του. “Ήρθε στην Ελβετία επειδή ήθελε να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά”, τόνισε πηγή στη Ζυρίχη.

Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο George Michael!

Αγνώριστος ο George Michael στις τελευταίες φωτογραφίες πριν τον ξαφνικό θάνατό του!

Παγκόσμια θλίψη από το θάνατο του George Michael – Η ζωή τα τραγούδια και η κλινική αποτοξίνωσης

Μπορεί το 2016 να πάει να γ@@@; – Απίστευτο σχόλιο της Μαντόνα για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Τζορτζ Μάικλ: Από το μετρό του Λονδίνου στους 100.000.000 δίσκους

Τζορτζ Μάικλ: Από το μετρό του Λονδίνου στους 100.000.000 δίσκους 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε