Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

George Michael: Προσπαθούσε να χωρίσει! Δεν έβαζε σπίτι τον σύντροφό του!

George Michael: Προσπαθούσε να χωρίσει! Δεν έβαζε σπίτι τον σύντροφό του!

Λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό θάνατο του George Michael αποκαλύπτεται πως προσπάθησε αρκετές φορές να χωρίσει τον σύντροφό του Fadi Fawaz.

Η αδυναμία του 53χρονου τραγουδιστή να πει “όχι” ήταν αυτή που τον έκανε συνέχεια να πηγαίνει τελικά πίσω. Ο τραγουδιστής των Wham!, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, είχε πει στον Fadi Fawaz να μη γυρίσει σε μια προσπάθεια να χωρίσουν οριστικά.

“Σε πολλές περιπτώσεις ο George Michael είπε στον Fadi Fawaz πως δεν ήθελε να τον δει, αλλά κάθε φορά τα έβρισκαν. Ο George ήταν τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος, αλλά μου είχε πει πολλές φορές ότι η μεγαλύτερη αδυναμία του ήταν πως δεν μπορούσε να πει όχι σε τίποτα. Σεξ, ναρκωτικά. Είχε αυτό το είδος προσωπικότητας. Με πολλούς τρόπους ήταν ένα αρκετά ευάλωτο άτομο γιατί πάντα έλεγε ναι”, τόνισε το συγγενικό πρόσωπο του Τζορτζ Μάικλ στη The Sun.

Ο Fadi Fawaz αρχικά δήλωσε πως πέρασε το μοιραίο Σαββατοκύριακο στο αρχοντικό του τραγουδιστή, εώ αργότερα είπε σε δημοσιογράφο πως είχε κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του τραγουδιστή που έδινε μάχη με τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων ήταν ασαφή και διατάχθηκαν περαιτέρω εξετάσεις για να δοθεί τέλος στο μυστήριο που περιβάλλει τις τελευταίες του στιγμές.

Οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ εν μέσω εικασιών πως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τα Χριστούγεννα. Έχουν μάλιστα πάρει κατάθεση από τον σύντροφό του Fadi Fawaz. “Πολλοί άνθρωποι έμπαιναν και έβγαιναν από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ τις μέρες πριν από τον θάνατό του. Φαίνεται πως ετοιμάζονταν για κάποια μάζωξη, κάτι που κάνει ακόμα πιο τραγικό τον θάνατό του. Σίγουρα δεν ήταν μόνος. Φαινόταν να περιβάλλεται από πολλούς ανθρώπους που νοιάζονταν για αυτόν”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε