Κόσμος

Γεωργία: Κατέθεσε και επίσημα υποψηφιότητα για μέλος της ΕΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Γεωργία υπέβαλε και επίσημα την υποψηφιότητά της για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Υποβάλλουμε υποψηφιότητα για ένταξη στην ΕΕ», αναφέρει ο Ιρακλί Γκαριμπασβίλι σε ανακοίνωση που εξέδωσε αφού υπέγραψε τη σχετική επιστολή. «Η Γεωργία είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος», υπογραμμίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» του Μάθιου Πέρι με τα ναρκωτικά - «Έδωσε 7 εκ. δολάρια για να μείνει νηφάλιος, έπαιρνε σοβαρά την ασθένειά του»
Στο νέο ντοκιμαντέρ γίνονται αναφορές στις 6.000 συναντήσεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, τις 15 επισκέψεις σε κέντρο αποτοξίνωσης, τα 14 χειρουργεία και τα 7 εκατομμύρια που έδωσε για απεξάρτηση
Μάθιου Πέρι