Κόσμος

Γερμανία: 17.419 κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να κυμαίνονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Γερμανία. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα -σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ- αυξήθηκαν κατά 17.419 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 3.565.704.

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο άλλοι 278 ασθενείς με COVID-19 υπέκυψαν. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, ο απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Γερμανία φθάνει πλέον τους 85.658 νεκρούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτι Ζακαράια: Η βραχύβια Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου που «ξηλώθηκε» μέσα σε 5 μέρες – Κατέρριψε το «ρεκόρ» του Άντονι Σκαραμούτσι
Ο σάλος με την αυτοαποκαλούμενη «δικηγόρο» που ανέλαβε τη θέση της Λέβιτ και δεν άντεξε ούτε μία εβδομάδα καθώς ο Τραμπ την... «έδιωξε νύχτα»
Katie Zacharia
15
Φον ντερ Λάιεν: Δεν υπάρχει μαγική λύση για την ενέργεια – Προστασία της ΕΕ σε ενδεχόμενο εμπορικό πόλεμο
«Η Ευρώπη πρέπει να επιμείνει στην ενεργειακή μετάβαση, με στόχο την πρόσβαση σε οικονομικά προσιτές, καθαρές και εγχώριες πηγές ενέργειας, όπως οι ανανεώσιμες πηγές και η πυρηνική ενέργεια» υπογράμμισε η φον ντερ Λάιεν
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 16 Οκτωβρίου 2026 5
«Το Ιράν δεν σκοπεύει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα» δήλωσε ο Πεζεσκιάν – «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο»
Ο Ιρανός πρόεδρος απορρίπτει τις κατηγορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, δηλώνει ανοιχτός στον διάλογο και καταγγέλλει τις αμερικανικές κυρώσεις ως «αδικαιολόγητες και απάνθρωπες»
Μασούντ Πεζεσκιάν