Κόσμος

Γερμανία: 294 θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία ημέρα

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 10.810 τις προηγούμενες 24 ώρες, φτάνοντας τα 3.022.323, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Παράλληλα, άλλοι 294 άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει τους 78.746 νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα
Τα 14 σημεία του σχεδίου Τραμπ για το Ιράν: Πυρηνικός αφοπλισμός, ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ και άρση κυρώσεων
Το σενάριο μιας γρήγορης και γενικής συμφωνίας που αποκαλύπτει το Channel 12 προκαλεί επιφυλάξεις στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ που φοβάται πως η Τεχεράνη δεν θα σταματήσει τις επιθέσεις
Ντόναλντ Τραμπ 16