Κόσμος

Γερμανία: Δασκάλα παιδικού σταθμού κατηγορείται για τον θάνατο τρίχρονου κοριτσιού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια δασκάλα παιδικού σταθμού θεωρείται ύποπτη για τον θάνατο ενός τρίχρονου κοριτσιού στο Βίρζεν της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, στην Γερμανία.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Γερμανία

Στις 21 Απριλίου το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς αναπνοή και, παρά την άμεση και αρχικά επιτυχή προσπάθεια ανάνηψης, κατέληξε στις 3 Μαΐου. Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, τα ίχνη της εγκληματικής ενέργειας βρέθηκαν κατά τη νεκροψία, με αποτέλεσμα η Εισαγγελία του Μενχενγκλάντμπαχ να διατάξει την σχετική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι για τον θάνατο του παιδιού ευθύνεται η δασκάλα του.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, η 25χρονη γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί και της έχει απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος παραμένουν ωστόσο ασαφείς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφιαλτικές εκτιμήσεις στη Βρετανία με πάνω από 2.700 νεκρούς από τον ακραίο καύσωνα Μαΐου και Ιουνίου
Η ζέστη ασκεί τεράστια σωματική πίεση στον οργανισμό, η οποία επιδεινώνεται σε περίπτωση αφυδάτωσης, καθώς η καρδιά χτυπά πιο δυνατά και πιο γρήγορα για να σας δροσίσει
καυσωνας
Επικίνδυνη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν στόχους στο Ιράν – Με επιθέσεις σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ απαντά η Τεχεράνη
Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως «παραβίασαν απροκάλυπτα σχεδόν όλους τους όρους» του μνημονίου κατανόησης - «Οι ΗΠΑ εκμηδένισαν τις διπλωματικές προσπάθειες»
Central Command