Κόσμος

Γερμανία: Εκκενώθηκαν δικαστήρια μετά από απειλή για βόμβες

Τρία δικαστήρια στο Κίελο, την Ερφούρτη και το Μαγδεμβούργο δέχθηκαν απειλή για την τοποθέτηση βόμβας, γράφει σήμερα η εφημερίδα Hannoversche Allgemeine Zeitung.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα δικαστήρια στο Μαγδεμβούργο και την Ερφούρτη εκκενώθηκαν εξαιτίας των απειλών που εστάλησαν με e-mail, πρόσθεσε η εφημερίδα.

Το δικαστήριο του Κιέλου δέχθηκε παρόμοια απειλή κατά τη διάρκεια της νύχτας, πρόσθεσε η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η αστυνομιά διεξάγει έρευνες στο κτίριο με εκπαιδευμένους σκύλους.

Η αστυνομία στο δυτικό κρατίδιο της Έσσης ανακοίνωσε επίσης σήμερα στο Twitter ότι εκκένωσε δικαστήριο στην πόλη Βισμπάντεν έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και κατολισθήσεις στην Ιαπωνία - Νεκρή γυναίκα σε πλημμυρισμένο αυτοκίνητο, κλειστά 3.661 εκπαιδευτικά ιδρύματα
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας (JMA) εξέδωσε την υψηλότερη προειδοποίηση, επιπέδου 5 - Οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται έως περίπου την Πέμπτη (10.11.2026)
Πλημμύρες στην Ιαπωνία
«Έκπληκτοι» Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από την επιστολή του βασιλιά Καρόλου που τους έκοψε την όρεξη για βασιλικά καθήκοντα
Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκαθάρισε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα αντιμετωπίζονται ως ιδιώτες μετά την επιστροφή τους στη Βρετανία - Το γνώριζαν λέει το Παλάτι
Πρίγκπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Μπάμπα Βάνγκα: Η πρόβλεψή της για το 2027 για την ανθρωπότητα – «Μια τρομακτική αλλαγή»
Οι πιστοί της λένε ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου ως εξής: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα πέσουν πάνω στους Αμερικανούς αδελφούς μας, οι λύκοι θα ουρλιάζουν από τους θάμνους και το αίμα των αθώων θα κυλήσει στα ποτάμια»
Μπάμπα Βάνγκα 9